Peugeot Virtual Walkthrough

Peugeot Autoone

Peugeot Virtual Walkthrough

Peugeot Virtual Walkthrough
Peugeot Virtual Walkthrough

Η νέα εφαρμογή Peugeot Virtual Walktrhough επιτρέπει μια πλήρη ξενάγηση στην έκθεση της Peugeot Autoone μέσω του https://autoone.peugeot-hellas.gr.

 

Peugeot Autoone

Peugeot Autoone

 

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται όλα τα μοντέλα και προϊοντικές πληροφορίες με σήμανση (tags). Μέσω αυτών ο περιηγητής μπορεί να μεταφερθεί στη σχετική σελίδα στην οποία μπορεί να διαβάσει περισσότερα και να τα «μοιραστεί» στα Social Media.



Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough). Αυτές προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags). Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές!



Η εφαρμογή βασίζεται στη μοναδική, προηγμένη πλατφόρμα VitrinaBox. H τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στον online επισκέπτη να περιηγηθεί στην Έκθεση σε συνεχή ροή. Παράλληλα μπορεί να απολαύσει τα εσωτερικά των αυτοκινήτων με οπτική 360˚, εύκολα & γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος. Μάλιστα αυτό ανεξαρτήτως συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού.



Μπορείτε να επισκεφθείτε την PEUGEOT AUTOONE εδώ: https://bit.ly/2KeNRVE



#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...