Suzuki ACROSS

Suzuki ACROSS

Suzuki ACROSS

Suzuki ACROSS
Suzuki ACROSS

 

Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια για μεγαλύτερη ελευθερία και «πράσινη» καινοτομία, το Suzuki ACROSS προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό στοιχείων.

 

 

Suzuki ACROSS

Suzuki ACROSS

 

Οι αυθεντικές σπορ επιδόσεις αντάξιες ενός supercar, η μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας συνθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αρμόζουν στο σύγχρονο οδηγό.

 

 

Engine

Engine

 

Το νέο ACROSS επιβεβαιώνει τη θέση του ως γνήσιο τετρακίνητο SUV με τεχνολογία Plug-In Hybrid και επιβλητική εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την ξεκάθαρη ποιότητα.

 

Επιπλέον, το νέο Suzuki ACROSS με την προηγμένη τεχνολογία PLUG-IN Hybrid, συμβάλλει σημαντικά στο περιβαλλοντικό όραμα της μάρκας με σκοπό τη μείωση των εκπομπών CO2.

 

 

Interior look

Interior look

 

Με μήκος αμαξώματος 4,64 μέτρα, κατατάσσεται στο D SUV segment της Ελληνικής αγοράς. Η επιβλητική του εμφάνιση δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Κάθε λεπτομέρεια στη σχεδίαση του χαρακτηρίζεται από κομψότητα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αίσθηση.

 

 

Χωρίς συμβιβασμούς ανάμεσα στο εκλεπτυσμένο design και την εξαιρετική απόδοση, το ACROSS απελευθερώνει την ισχύ, τις επιδόσεις και την αυτονομία που προσφέρει η Plug-In τεχνολογία, ξεπερνώντας τα όρια.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...