Volkswagen ID.3 Cabrio;

Volkswagen ID.3 Cabrio;

Volkswagen ID.3 Cabrio;

Volkswagen ID.3 Cabrio;
Volkswagen ID.3 Cabrio;

 

Volkswagen ID.3 Cabrio; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει στους φίλους της η Volkswagen προκειμένου να σφυγμομετρήσει την άποψη της κοινής γνώμης.

 

 

 

ID.3 Cabrio - design sketch

ID.3 Cabrio – design sketch

 

Σε μία ευχάριστα αιφνιδιαστική κίνηση, η Volkswagen κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media και θέτει ένα πρωτότυπο ερώτημα για την επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης: ”ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, πώς θα το βλέπατε;”

 

 

Το ερώτημα απευθύνει ευθέως ο κ. Ralf Brandstätter, CEO της Volkswagen Passenger Cars, στην προσωπική σελίδα του στο LinkedIn: http://bit.ly/RALF_BRANDSTAETTER_ON_LINKEDIN_ID3_CABRIO. Καλεί μάλιστα όσους επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει «η απόλαυση της φύσης με την οροφή κατεβασμένη, παράλληλα με την άμεση, δυνατή επιτάχυνση που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, θα πρόσφερε μία πρωτόγνωρη, ξεχωριστή εμπειρία ελευθερίας».

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...