Volkswagen ID.5 GTX

Volkswagen ID.5 GTX

Volkswagen ID.5 GTX

Volkswagen ID.5 GTX
Volkswagen ID.5 GTX

 

Το Volkswagen ID.5 GTX πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως καμουφλαρισμένο concept στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA) που ανοίγει τις πύλες της στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

 

Volkswagen ID.5 GTX

Volkswagen ID.5 GTX

 

Το πρώτο κουπέ SUV της μάρκας, βασισμένο στην Αρθρωτή Πλατφόρμα για την Ηλεκτροκίνηση (MEB), εντυπωσιάζει με την κομψότητά του, την σπορ παρουσία και την ισχυρή ηλεκτρική του τετρακίνηση. Παράλληλα, είναι πλήρως συνδεδεμένο, μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις του λογισμικού του «overtheair» και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Car2X.

 

 

Αν και καμουφλαρισμένο, διακρίνονται οι κοντοί πρόβολοι και οι μεγάλοι τροχοί που αναδεικνύουν τον ισχυρό χαρακτήρα του ID.5 GTX. Στο ψηλό μπροστινό μέρος, κυριαρχούν οι προβολείς IQ.Light LED matrix, οι οποίοι παρέχουν μια έξυπνα ελεγχόμενη μεγάλη σκάλα. Μία λωρίδα φωτός συνδέει τους προβολείς, διακοπτόμενη μόνο από το σήμα της Volkswagen στο κέντρο, ενώ συνδυάζεται αριστερά και δεξιά με τρία έντονα, φωτιζόμενα στοιχεία σε σχήμα κηρήθρας. Τα τελευταία, συμπληρώνουν τη φωτιστική υπογραφή της χαμηλής δέσμης και υποδηλώνουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, ακόμη και σε στάση.

 

 

ID.5 GTX

ID.5 GTX

 

Οι επίπεδες κεκλιμένες κολώνες Α, προσδίδουν στη γραμμή της οροφής μια κομψή ροή – εκτείνεται χαμηλά πάνω από το αμάξωμα και καταλήγει σε μια ενσωματωμένη πίσω αεροτομή. Στο πίσω μέρος, οι οριζόντιες γραμμές τονίζουν το πλάτος, ενώ μία ακόμη λωρίδα φωτός, σε συνδυασμό με φώτα LED με τρισδιάστατο σχεδιασμό, ολοκληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

 

 

Το ID.5 GTX θα είναι το δεύτερο μοντέλο της «νεοσυσταθείσας» οικογένειας GTX και αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στη στρατηγική ACCELERATE της Volkswagen. Η μάρκα έχει θέσει στόχο να γίνει η δημοφιλέστερη στον πλανήτη, στον τομέα της αειφόρου κινητικότητας. Η Volkswagen προγραμματίζει το 2030, οι πωλήσεις ηλεκτρικών της μοντέλων στην Ευρώπη να αντιπροσωπεύουν το 70% των συνολικών της πωλήσεων στην ήπειρο, ενώ στοχεύει να έχει καταστεί ουδέτερη ως προς τον άνθρακα, έως το 2050.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...