Ανανέωση για το Honda HR-V

Ανανέωση για το Honda HR-V front

Ανανέωση για το Honda HR-V

Ανανέωση για το Honda HR-V front

Ανανέωση για το Honda HR-V front

 

Ανανέωση για το Honda HR-V, με την ιαπωνική εταιρεία να προβαίνει στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, προσφέροντάς πλέον το μοντέλο με καινοτόμο εσωτερικό.

 

Ανανέωση για το Honda HR-V interior

Honda HR-V dashboard

 

Στην ανανέωση του HR-V προχώρησε η Honda. Το αυτοκίνητο έχει σπορ σχεδιασμό με πολλές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και τα υλικά του. Επιπλέον, παρέχεται και μια πλούσια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών. Το HR-V προσφέρει τους χώρους ενός MPV, αλλά και μια οικονομική γκάμα κινητήρων.

 

Χάρη στη φιλοσοφία Solid Wing Face της εταιρείας, το παρουσιαστικό του HR-V συνδυάζεται με τον συμπαγή σχεδιασμό και την αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και χρηστικότητα που αποπνέει.

 

Ανανέωση για το Honda HR-V side

Honda HR-V side

 

Εντός θαλάμου επιβατών, οι χώροι είναι μεγάλοι, λόγω και του καινοτόμου συστήματος της Honda, Magic Seat, ενώ η παρουσία των υψηλής ποιότητας μαλακών υλικών, ελκύει περισσότερο τον υποψήφιο αγοραστή, που μένει ικανοποιημένος από την πρακτικότητα, τη λεπτομέρεια και το σπορ ύφος της καμπίνας.

 

Ανανέωση για το Honda HR-V engine

Honda HR-V engine

 

Από πλευράς κινητήρων, στην γκάμα περιλαμβάνονται ο 1,5λιτρος i-VTEC και ο ίδιας χωρητικότητας VTEC turbo, αμφότεροι βενζίνης. Ο 1,6 λίτρων i-DTEC diesel διατίθεται σε ορισμένες αγορές, ενώ όλα τα μοτέρ συνεργάζονται με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο στον βασικό εξοπλισμό. Αυτοί της βενζίνης, μπορούν να διατεθούν με το αυτόματο CVT.

 

Πηγή: Honda

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...