Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη

Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη

Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη

Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη
Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη

Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη με ασυναγώνιστες offroad τεχνολογίες και ξεχωριστές δυνατότητες για τις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές.

 

Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

 

 

Διαθέτοντας ευφυείς τεχνολογίες κίνησης, το χαρισματικό Bronco είναι κατάλληλο τόσο για άπειρους στην οδήγηση στην άγρια φύση, όσο και για έμπειρους οδηγούς σε ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες.

 

 

Η ικανότητα του Bronco να πηγαίνει οπουδήποτε απορρέει από το Terrain Management System μέσω του οποίου οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν το κατάλληλο για τις συνθήκες προφίλ οδήγησης. Εκτός από τα προφίλ Normal, Eco, Sport και Slippery, που αφορούν την οδήγηση εντός δρόμου, τα ειδικά για offroad περιηγήσεις drive modes περιλαμβάνουν τα Mud/Ruts, Sand, καθώς και το εμπνευσμένο από τους αγώνες προφίλ οδήγησης Baja. Κάθε προφίλ επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει την απόκριση στο γκάζι, τα σημεία αλλαγής των σχέσεων του κιβωτίου και την αίσθηση του τιμονιού, σε συνάρτηση με τις εκάστοτε συνθήκες.

 

 

Το Bronco διατίθεται με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κιβωτίου μεταφοράς δύο σχέσεων που επιτρέπει την εναλλαγή εν κινήσει ή ενός ηλεκτρομηχανικού κιβωτίου μεταφοράς δύο σχέσεων με αυτόματη λειτουργία που δίνει τη δυνατότητα για απρόσκοπτη αλλαγή μεταξύ κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Το πίσω μπλοκέ διαφορικό προσφέρεται στάνταρ, ενώ ένα προαιρετικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για τον εμπρός άξονα, καθώς και ένα σύστημα αποσύνδεσης της εμπρός αντιστρεπτικής δοκού, εξασφαλίζουν μέγιστη άρθρωση στην ανάρτηση σε απαιτητικές συνθήκες.

 

Detail

Detail

 

Κατασκευασμένο για τολμηρές επιδόσεις

 

 

Πίσω από την εξωτερική εμφάνιση, το νέο Bronco είναι δομημένο πάνω σε ένα υψηλής αντοχής ατσάλινο πλαίσιο με επτά εγκάρσια στοιχεία, παρέχοντας μία ισχυρή βάση που επιτρέπει, για ακόμα πιο υψηλές offroad ικανότητες, την υιοθέτηση μιας ανάρτησης με μεγάλες διαδρομές.

 

 

Πιο αναλυτικά, το Bronco υιοθετεί μια ανάρτηση που φέρει την ονομασία HighPerformance OffRoad Stability Suspension (HOSS), η οποία αποτελείται από ανεξάρτητα ψαλίδα εμπρός σε συνδυασμό με μεγάλης διαδρομής coilover ελατήρια, επιλογή που μειώνει στην πράξη το μη αναρτώμενο βάρος έως και 20% συγκριτικά με τις εκδόσεις με άκαμπτο άξονα, ενώ προσφέρει ανώτερη ποιότητα κύλισης και αδιάλειπτη επαφή των τροχών με την επιφάνεια του εδάφους. Πίσω, ένας συμπαγής άξονας πέντε συνδέσμων με ελατήρια μεγάλης διαδρομής και μεταβλητό συντελεστή σκληρότητας προσφέρεται στάνταρ, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα ανθεκτικά στη σκληρή χρήση αμορτισέρ. Οι διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος έχουν διάμετρο 17 και 18 ίντσες και συνδυάζονται με ελαστικά παντός εδάφους για άνεση στην άσφαλτο και υψηλές δυνατότητες εκτός δρόμου.

 

 

Οι πελάτες που αναζητούν το υψηλότερο επίπεδο offroad επιδόσεων μπορούν να εξασφαλίσουν την προστασία των κρίσιμων εξαρτημάτων του αυτοκινήτου με μία προαιρετική προστατευτική ποδιά που παρέχει πλήρη θωράκιση για τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το κιβώτιο μεταφοράς και το ρεζερβουάρ καυσίμου. Οι διαθέσιμες πλαϊνές ράγες είναι αρκετά ισχυρές για να υποστηρίζουν το βάρος του οχήματος σε ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, οι εκτεθειμένοι γάντζοι ρυμούλκησης εμπρός και πίσω είναι στάνταρ, ενώ μία ράβδος οροφής από ατσάλι βορίου υψηλής αντοχής διατίθεται με ενσωματωμένους αερόσακους τύπου κουρτίνας, καθώς και πλευρικούς και εμπρόσθιους αερόσακους για πλήρη αυτοπεποίθηση.

 

Interior look

Interior look

 

Ανθεκτικό μέσα – έξω

 

 

Σε πλήρη αρμονία με το σκληροτράχηλο και δυναμικό εξωτερικό, η σχεδίαση του εσωτερικού του νέου Bronco είναι άκρως λειτουργική με πληθώρα τεχνολογιών – και την ίδια στιγμή στιβαρή, έτοιμη για σκληρή χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σχεδίαση του πίνακα οργάνων είναι εμπνευσμένη από το Bronco πρώτης γενιάς, με χρώματα εμπνευσμένα από φυσικές παλέτες και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου. Τα δε υλικά είναι επιλεγμένα με γνώμονα την αντοχή.

 

 

Οι χειρολαβές είναι ενσωματωμένες στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα για την άνεση των επιβατών σε όλες τις συνθήκες. Η κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει μία επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που είναι σχεδιασμένη για να διατηρεί ένα κινητό τηλέφωνο στη θέση του ακόμα και σε ακραίες γωνίες κλίσης. Οι επιφάνειες του ταμπλό πλένονται και οι φυσικοί διακόπτες στην καμπίνα είναι στεγανοποιημένοι με σιλικόνη και διαθέτουν σημεία επαφής από καουτσούκ για να προστατεύονται από τη φθορά και να διασφαλίζεται ότι θα καθαρίζονται εύκολα.

 

 

Παρά το γεγονός ότι το Bronco είναι κατασκευασμένο για τις πιο σκληρές συνθήκες, δεν συμβιβάζεται σε θέματα άνεσης ή ευκολίας. Μια TFT οθόνη 8 ιντσών στον πίνακα οργάνων συνδυάζεται με μία κεντρική οθόνη αφής LCD 12 ιντσών που διαθέτει την τελευταία γενιά του συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC, το οποίο επωφελείται από τις ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού Ford PowerUp για βελτιωμένη λειτουργικότητα με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Τα Apple CarPlay και Android Auto προσφέρονται στάνταρ μαζί με ένα ηχοσύστημα B&O Premium Sound System με 10 ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, που ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την διαθέσιμη εφαρμογή FordPass. Ακόμα και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, το Bronco σας προσέχει: ένα στάνταρ σύστημα κάμερας 360 μοιρών παρέχει μία εικόνα των τροχών επιτρέποντας στον οδηγό να δει τη θέση τους από την άνεση του καθίσματός του, αυξάνοντας έτσι την ορατότητα κατά τη διάρκεια οδηγικών προκλήσεων, όπως η αναρρίχηση σε βραχώδεις επιφάνειες.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...