Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό

Μηχανήματα POS - Ολυμπία Οδός

Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό

Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό
Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό

Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό, με την ενέργεια να ολοκληρώνεται σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM).

 

Μηχανήματα POS - Ολυμπία Οδός

Μηχανήματα POS – Ολυμπία Οδός

 

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση αφορά και τους μετωπικούς και τους πλευρικούς σταθμούς της Ολυμπίας Οδού. Συνολικά τοποθετήθηκαν 92 POS σε αυτούς.

 

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

 

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πιο άνετη και εύκολη τη διέλευση από σταθμούς διοδίων, καθώς η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:

 

  • Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.

  • Εναλλακτικά, τοποθετούμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PIN μας.

 

Μέχρι σήμερα στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

 

  1. Πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01€, 0,02€ και 0,05€).

  2. Πληρωμή με χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€.

  3. Πληρωμή με Μοτο-κάρτα για τους μοτοσυκλετιστές.

 

Δείτε στο συνημμένο αρχείο ή στο www.olympiaodos.gr οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.

 

Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια και την άνεση οδηγών και ταξιδιωτών και δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...