Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Ford

Ford logo

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Ford

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Ford
Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Ford

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Ford, με την εταιρεία να ενημερώνει διαρκώς το προσωπικό της και το Επίσημο Δίκτυο σχετικά με τον κορωνοϊό.

 

Ford logo

Ford logo

 

Ταυτόχρονα, θέτει σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της. Αυτό σύμφωνα πάντα με το πλάνο διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας της Ford. Το συγκεκριμένο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου στην Ελλάδα.Οι Επίσημοι Έμποροι και Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Ford στην Ελλάδα έχουν ενημερωθεί, ώστε να εφαρμόζουν το πρωτόκολλο «No Touch Contacting Business». Σκοπός αυτού όλοι οι πελάτες να παραλαμβάνουν με ασφάλεια το νέο τους Ford. Επιπλέον, οι κάτοχοι ενός οχήματος Ford μπορούν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.Οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε όλους τους πελάτες FordΑγορά νέου αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την παράδοσηΓια κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από τις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στις εγκαταστάσεις του Επίσημου Εμπόρου, αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.Δοκιμαστική οδήγηση αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την δοκιμήΌλα τα αυτοκίνητα Test Drive και τα οχήματα εξυπηρέτησης που διατίθενται από το Επίσημο Δίκτυο Ford απολυμαίνονται πριν από κάθε παράδοσή τους. Με στόχο την επιπλέον προστασία των πελατών, η Ford διαφοροποιεί τη διαδικασία της δοκιμαστικής οδήγησης, η οποία θα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία υπαλλήλου από τον Επίσημο Έμπορο.Συντήρηση αυτοκινήτου – Υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησηςΓια όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το Ford τους σε άριστη κατάσταση, οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Ford στην Ελλάδα προσφέρουν την υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Απλά παραδώστε τα κλειδιά στον υπάλληλο Ford που θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, ένα απολυμασμένο όχημα θα σας παραδοθεί για το διάστημα που θα το χρειαστείτε. Το δικό σας αυτοκίνητο, θα απολυμανθεί και αυτό πριν σας επιστραφεί.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...