Η Goodyear επενδύει στο μέλλον

Kramer on stage

Η Goodyear επενδύει στο μέλλον

Η Goodyear επενδύει στο μέλλον
Η Goodyear επενδύει στο μέλλον

Η Goodyear επενδύει στο μέλλον και στην κινητικότητα της σύγχρονης εποχής ιδρύοντας fund επιχειρηματικών κεφαλαίων.

 

Kramer on stage

Kramer on stage

 

Στην έκθεση Consumer Electronics Show 2020, η Goodyear Tire & Rubber Company ανακοίνωσε την Goodyear Ventures, ένα σχήμα επενδυτικών κεφαλαίων, με 100 εκατομμύρια δολάρια να προορίζονται σε νέες επενδύσεις λύσεων κινητικότητας του μέλλοντος στα επόμενα 10 χρόνια.

 

Η Goodyear Ventures θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τις αναπτυσσόμενες σχέσεις της Goodyear με τις λύσεις κινητικότητας του μέλλοντος, δίνοντας έμφαση στη σύμπραξη και στην επένδυση σε start ups επιχειρήσεις που έχουν κοινό όραμα για βιώσιμες,ασφαλείς και νέες εμπειρίες κινητικότητας που διευκολύνουν την καθημερινή διασύνδεση των ανθρώπων.

 

«Εταιρεία προσανατολισμένη στην τεχνολογία»

 

Ο Richard J. Kramer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear δήλωσε: «Η Goodyear είναι μια εταιρεία κινητικότητας προσανατολισμένη στην τεχνολογία, η οποία αναζητά και συνεργάζεται με άλλους ηγέτες στο κλάδο της κινητικότητας, μεταξύ αυτών μικρές start up επιχειρήσεις αλλά και εταιρείες εδραιωμένες στον τομέα της κινητικότητας. Η Goodyear Ventures μεταφέρει την προσπάθεια αυτή σε ένα άλλο επίπεδο, με στόχο να εμπλακεί και να διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα μετακινούνται στο μέλλον».

 

Με το βλέμμα σε 8 θεματικές κατηγορίες

 

Η Goodyear Ventures θα επικεντρωθεί σε οκτώ θεματικές κατηγορίες που διαμορφώνουν την κινητικότητα. Συγκεκριμένα:

 

Ηλεκτρικές και αυτόνομες τεχνολογίες

 

Connected λύσεις κινητικότητας

 

Δημόσια κινητικότητα της νέας γενιάς

 

Κινητικότητα στην αερομεταφορά της νέας γενιάς

 

Μελλοντική υποδομή μεταφορών

 

Μελλοντική συντήρηση και λειτουργίες

 

Αναδυόμενες τεχνολογίες

 

Νέα υλικά ελαστικών

 

 

Ανάπτυξη μαζί με τη Goodyear

 

 

Εκτός από το κεφάλαιο, οι εταιρείες που θα χρηματοδοτηθούν από την Goodyear Ventures θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν μαζί με την Goodyear μέσω των εκτεταμένων πόρων τεχνολογίας και καινοτομίας, του τεράστιου δικτύου εξυπηρέτησης οχημάτων αλλά και της παγκόσμιας παρουσίας της στο τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης προϊόντων.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...