Νέα μονάδα μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

Νέα μονάδα μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

Νέα μονάδα μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε
Νέα μονάδα μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

Νέα μονάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται στην οδό Τσούντα 72 στη Νέα Χαλκηδόνα.

 

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πολλοί πελάτες της Peugeot Gallo, δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, στελέχη της κεντρικής αντιπροσωπείας και πλήθος φίλων της μάρκας.

 

Στη νέα μονάδα των μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 80 ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα  αρκετά από αυτά βρίσκονται εντός πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης. Στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της Peugeot, η νέα μονάδα διαθέτει επιπλέον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπροσθέτως, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος επίδειξης επαγγελματικών οχημάτων.

 

Η εταιρεία Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί επίσημο διανομέα & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του Δικτύου Peugeot. Η δραστηριότητά της στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1993, από τον Ευάγγελο Γκάλλο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Το 2019 ο ίδιος εγκαινίασε και μια δεύτερη υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή. Η πορεία του Ευάγγελου Γκάλλο στους αγώνες αυτοκινήτου αποτέλεσαν τον σπινθήρα για την δημιουργία της εταιρείας. Η τελευταία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία υπό την διεύθυνση των υιών Γιώργου και Άγγελου Γκάλλο.

 

Μεγάλη προσφορά από την Peugeot Gallo

 

Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσεις σε πωλήσεις πανελλαδικά ανάμεσα σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της PEUGEOT, η Peugeot Gallo προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν service. Ισχύει για κάθε αγορά νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου!

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...