Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroen

Vincent Cobée

Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroen

Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroen
Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroen

Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroen, με το Γάλλο να έχει ευρύτατη εμπειρία από διεθνείς αγορές, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την επίτευξη των στόχων.

 

Vincent Cobée

Vincent Cobée

 

Ήδη η Linda Jackson έχει αναλάβει νέο ρόλο στην ιεραρχία του Ομίλου της PSA. Μέσω αυτού θα επιδιωχθεί, τόσο η συνοχή της εικόνας των Μαρκών μέσα στον Όμιλο PSA, όσο και οι ξεκάθαρες γραμμές διαφοροποίησης σε στρατηγικό και όχι μόνο επίπεδο, διαμορφώνοντας ένα νέο portfolio για τις Μάρκες. Η Linda Jackson θα αναφέρεται απευθείας στον Carlos Tavares.

 

Ο Vincent Cobée, που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο του Deputy Citroën CEO, διαδέχεται τη Jackson και ως Μέλος της Παγκόσμιας Εκτελεστικής Επιτροπής.

 

Ο Carlos Tavares, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέφερε σχετικά. “Μετά από 6 χρόνια στα ηνία της Citroën, με χαρά ανακοινώνω πως η Linda Jackson αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον Όμιλο PSA.”

 

Σχετικά με τον Cobée

 

O Vincent Cobée, είναι 51 ετών. Έχει αποφοιτήσει από τα Ecole Polytechnique, Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, καθώς και από το Harvard Business School. Η εμπειρία του τον βοήθησε να κάνει μια διεθνή καριέρα. Στον Καναδά το 1996 για την Egis Projects είχε τη θέση του Διευθυντή Νέων Projects και το 1997 στις Φιλιππίνες προήχθη σε Ανώτερο Διευθυντικό Στέλεχος. Η επαφή του με την αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε το 2002. Μάλιστα τότε ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Nissan Motor Corporation. Περνώντας από διάφορες θέσεις, έφτασε το 2010 να τεθεί Επικεφαλής της μάρκας Datsun. Από το 2017, στη Mitsubishi Motors Corporation, είχε τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή. Τομέας ευθύνης του ήταν η στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και η ανάπτυξη των προγραμμάτων εξέλιξης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...