Το Citroen Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις

Citroen Berlingo

Το Citroen Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις

Το Citroen Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις
Το Citroen Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις

Το Citroen Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως και μάλιστα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο ύστερα από το λανσάρισμά του.

 

 

Citroen Berlingo

Citroen Berlingo

 

Στην Ευρώπη, έχει φτάσει το 16% στην κατηγορία του (επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά) για το 2019. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της Citroën, η οποία σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις της μέσα στο χρόνο, μεταξύ των 12 κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων*.



Από το λανσάρισμά του, τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα, η 3η γενιά του Berlingo έχει σημειώσει περισσότερες από 200.000 πωλήσεις (Berlingo και Berlingo Van). Μάλιστα οι 150.000 είναι από το 2019. Αυτό το στοιχείο τοποθετεί το μοντέλο στη δεύτερη θέση των παγκοσμίων πωλήσεων στη γκάμα της Citroën, πίσω μόνο από το C3.



Χαρακτηριστική επιτυχία που σημαίνει πολλά



Η μεγάλη του επιτυχία για λογαριασμό της Citroën στην Ευρώπη, υπογραμμίζεται από το γεγονός πως στην κατηγορία του για το 2019*, το Berlingo Van είχε το 16% των συνολικών πωλήσεων της κατηγορίας του. Μάλιστα τα 2/3 αυτών αφορούν την επαγγελματική του εκδοχή και το 1/3 την επιβατική.



Η εμπορική επιτυχία της 3ης γενιάς του Berlingo έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο momentum της Citroën. Πρόκειται για τη μάρκα, που για το 2019* καταγράφηκε ως αυτή με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη ανάμεσα στους 12 κατασκευαστές αυτοκινήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.



Με την άνεση που προσφέρει, τον εξοπλισμό ασφάλειας και ιδιαίτερα με τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, η 3η γενιά του Berlingo, επιβεβαιώνει τη δυναμική της με τις πολύ καλές επιμέρους επιδόσεις ανά έκδοση:



Berlingo Van

  • Σχεδόν ένα στα τέσσερα οχήματα που πωλούνται, είναι στις εκδόσεις Driver και Worker. Αυτές έχουν το πληρέστερο πακέτο εξοπλισμού.

  • Το 80% των αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με Extenso® Cabin (3 μπροστινά καθίσματα).

  • Το ένα στα τέσσερα οχήματα είναι εφοδιασμένο με Surround Rear Vision (με κάμερα πίσω και στον καθρέπτη του συνοδηγού, που προβάλλει τις εικόνες σε μια οθόνη 5” που τοποθετείται στη θέση του εσωτερικού καθρέπτη του αυτοκινήτου).



Berlingo

    • Πάνω από το 60% των πωλήσεων αφορούν τις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού Feel και Shine.

    • Σχεδόν το 35% των αυτοκινήτων έχουν στοιχεία έξτρα εξοπλισμού για το διάκοσμο της καμπίνας.

    • Σχεδόν το 40% των αυτοκινήτων είναι εφοδιασμένα με κάμερα οπισθοπορείας με το σύστημα Top Rear Vision. Το συγκεκριμένο πραγματοποιεί ψηφιακή αναπαράσταση του αυτοκινήτου σε κάτοψη και πραγματική απεικόνιση του περιβάλλοντος σε περίμετρο 180 μοιρών.



* στοιχεία ταξινομήσεων Επιβατικών και Ελαφρών Επαγγελματικών – 30 Ευρωπαϊκών χωρών για το 2019


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...