MICHELIN PRIMACY 4 με σταθερή απόδοση σε όλο τον κύκλο ζωής του

MICHELIN PRIMACY 4 με σταθερή απόδοση σε όλο τον κύκλο ζωής του

Η Michelin παρουσίασε ένα νέο ελαστικό, το MICHELIN PRIMACY 4, το οποίο έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε βρεγμένους οδόστρωμα, από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι και όταν φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς των 1,6 χιλιοστών.

MICHELIN PRIMACY 4 new indicator

Με τον τρόπο αυτό το νέο ελαστικό ανταποκρίνεται, δηλαδή, στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο. Αυτό έχει επιτευχθεί με ειδικά ελαστομερή τελευταίας γενιάς και με εξελιγμένη σχεδίαση του πέλματος. Το νέο πέλμα διαμορφώνεται από περισσότερο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό απομακρύνεται επαρκώς, ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί.

MICHELIN PRIMACY 4: Μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης

Η υψηλή απόδοση του νέου MICHELIN PRIMACY 4 δεν αντανακλάται μόνο στα προσφερόμενα επίπεδα πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και στα σταθερά επίπεδα φρεναρίσματος και ακινητοποίησης. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές που έχει διεξάγει η ίδια η εταιρεία με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το MICHELIN PRIMACY 4, όταν είναι καινούριο, ακινητοποιεί το όχημα που το φέρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς, ενώ όταν έχει φθαρεί αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά κατά 2,8 μέτρα από το μέσο όρο.

 

MICHELIN PRIMACY 4: Νέα σήμανση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Επιπλέον, το νέο MICHELIN PRIMACY 4 φέρει και νέα, περισσότερο ευανάγνωστη ένδειξη των επιπέδων φθοράς του ελαστικού. Συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

 

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία και σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο MICHELIN PRIMACY 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζει ελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση. Το MICHELIN PRIMACY 4 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα για 16, 17 και 18 ίντσες.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...