Αυτοκίνηση 2017: Citroen

Αυτοκίνηση 2017: Citroen

Η Citroen συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων για πρώτη φορά το νέο C3 Aircross Next GΕΝ.

Η Αυτοκίνηση 2017 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Citroen C3 Aircross Next GΕΝ. Το καινούριο SUV της εταιρείας σηματοδοτεί τη δυναμική αντεπίθεση της Citroen στην συγκεκριμένη κατηγορία και ξεχωρίζει με τη σύγχρονη και δυναμική σχεδίασή του. Επιπρόσθετα υπόσχεται αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στο Grip Control με Hill Assist Descent.

 

Μια σειρά από συνδυασμούς αποχρώσεων στο αμάξωμα, αλλά και μια ποικιλία σχεδίων στην καμπίνα εξασφαλίζουν αυξημένα επίπεδα εξατομίκευσης. Από το καλοφωτισμένο περίπτερο της Citroen δεν θα μπορούσε να λείψει το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» δηλαδή το C3. H άψογη οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps®, το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën™, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Το νέο Citroen C3 προσφέρει μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την εργονομία που σας προσφέρει η προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort®.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...