Αυτοκίνηση 2017: Jeep

Αυτοκίνηση 2017: Jeep

Στην Αυτοκίνηση 2017 παρόντα είναι όλα τα νέα μοντέλα της Jeep, ενώ παράλληλα τρέχουν ειδικές προσφορές ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Πέρα από τα γνωστά μας  Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, η Jeep εκθέτει στο ευρύ κοινό το ολοκαίνουργιο  Compass. Το  Compass συνδυάζει την περιπέτεια και την ιδιαίτερη αισθητική, που χάρη στο Recalculating Tour γίνεται εύκολα αντιληπτή. Επίσης, προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία, ασφάλεια 5 Αστέρων, διαχρονική πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν όμως και άλλους λόγους να δουν το περίπτερο της Jeep, καθώς η εταιρία έχει ετοιμάσει για αυτούς πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Δωρεάν Service για κάθε παραγγελία Jeep

Όσοι παραγγείλουν ένα μοντέλο της εταιρείας μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10/12, θα δικαιούνται Δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000km. Οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Jeep, θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο test drive του μοντέλου της επιλογής τους, στην off-road πίστα της εταιρίας στη Γλυφάδα.

Νέα χρηματοδοτικά για μοντέλα της Jeep

Οι επισκέπτες τους περιπτέρου θα ενημερωθούν για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας, όπως το πρωτοποριακό ‘50-50’ με προκαταβολή 50% και εξόφληση άτοκα σε 50 μήνες, το πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις και το πρόγραμμα PCP, που προσφέρει πληρωμή σε 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μία μεγάλη δόση στην λήξη την οποία ο κάτοχος μπορεί να εξοφλήσει, να επαναχρηματοδοτήσει ή απλά να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...