Δυναμικό παρόν Mercedes με X-Class

Δυναμικό παρόν Mercedes με X-Class

H MercedesBenz Ελλάς δίνει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2017, αποκαλύπτοντας, μαζί με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, σε πρώτη πανελλαδική πρεμιέρα την εντυπωσιακή XClass.

Το πολυαναμενόμενο αυτό  νέο της μοντέλο σηματοδοτεί την εισαγωγή της μάρκας σε μία νέα κατηγορία, σε αυτή των μεσαίων pickup, οχημάτων που πλέον διεισδύουν δυναμικά στον αστικό τοπίο, διεκδικώντας δικό τους μερίδιο.

50 χρόνια AMG

Επιπλέον, η εταιρεία γιορτάζει τα 50 χρόνια AMG εκθέτοντας τα αποκλειστικά μοντέλα CCoupe, GLC Coupé & GLE Coupé, για εκείνους που το τέλειο δεν είναι αρκετό, ενώ με ολόκληρη τη γκάμα των κυρίαρχων compact μοντέλων της, δηλαδή τις Α-Class, B-Class, CLA και GLA με τις νέες εκδοχές του κύρους παγκοσμίως, τις ολοκαίνουργιες E-Class Cabrio και S-Class και με την 4η γενιά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων smart fortwo & forfour electric drive.

Στο χώρο της εταιρείες οι επισκέπτες θα βρουν τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της μάρκας, που μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...