Η Ducati Corse στο eSport

Η Ducati Corse στο eSport

Η Ducati Corse στο eSport

Η Ducati Corse στο eSport
Η Ducati Corse στο eSport

Η Ducati Corse στο eSport, με τη σύνθεση της ομάδας να περιλαμβάνει το σημερινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Andrea Saveri, γνωστό ως AndrewZh.

 

Ducati Corse - eSport

Ducati Corse – eSport



Ο AndrewZh επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμμετοχή του στην τελική πρόκληση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Θα αποτελέσει μάλιστα μέρος μιας ομάδας 11 παικτών που θα αγωνιστούν για τον τίτλο.


Ο Andrea γεννήθηκε στη Μπολόνια πριν από 19 χρόνια. Είναι ενθουσιώδης και λατρεύει τις μοτοσικλέτες. Ζει λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Borgo Panigale και η οικογένειά του ήταν πάντα “Ducatista”.



Φέτος, ο στόχος των Ducati και AndrewZh είναι να κρατήσουν τον παγκόσμιο τίτλο που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν με τη νίκη στη Βαλένθια. Μάλιστα, εκτός από την παρακολούθηση όλων των μαχών στις οθόνες, οι οπαδοί θα μπορούν να γνωρίσουν περισσότερα για τον AndrewZh. Αυτό θα γίνει μέσω ορισμένων διαφημιστικών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η ιταλική εταιρεία.





#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...