Παγκόσμια πρεμιέρα για τη BMW R 18

BMW R 18

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη BMW R 18

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη BMW R 18
Παγκόσμια πρεμιέρα για τη BMW R 18

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη BMW R 18 την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, με τη BMW Motorrad να την παρουσιάζει επίσημα.

 

BMW R 18

BMW R 18

 

Η νέα μοτοσικλέτα εφοδιάζεται με κινητήρα Big Boxer για την κατηγορία cruiser. «Όλοι εμείς στην BMW Motorrad ανυπομονούμε για το απόλυτο highlight της χρονιάς. Ανυπομονούμε για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW R 18». Αυτό δήλωσε ο Dr. Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad. Και πρόσθεσε…



«Η BMW Motorrad πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για ένατη συνεχή χρονιά το 2019. Με την R 18 και την επερχόμενη είσοδο στην κατηγορία cruiser, συνεχίζουμε σταθερά τη στρατηγική ανόδου μας. Έχουμε σαφή στόχο να κατακτήσουμε την κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας σε όλο τον κόσμο».



Στην ιστοσελίδα www.bmw-motorrad.com/r18countdown, η αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW R 18 έχει ξεκινήσει επίσημα. Αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια, θα δοθούν οι πρώτες πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα, μαζί με φωτογραφίες και video. Μάλιστα ο διαμορφωτής θα ενεργοποιηθεί σε αυτό το website.



Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από τα κανάλια της BMW Motorrad στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...