Το MegaBox του Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα

Το MegaBox του Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα

Το MegaBox του Ford Puma φιλοξένησε ένα... φάντασμα

Το MegaBox του Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα

Το MegaBox του Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα, με τους εργαζόμενους της Ford στο Έσεξ να ανακαλύπτουν με έκπληξη μια ανατριχιαστική φιγούρα κρυμμένη σε αυτό.

 

Ford Puma Megabox

Ford Puma Megabox

Θέλοντας να γιορτάσει το φετινό Halloween, η Ford αποφάσισε να τοποθετήσει ένα μικρό «φάντασμα» στο MegaBox του νέου Puma. Τα ανυποψίαστα… θύματα, εξέτασαν το MegaBox και μερικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το «φάντασμα», με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

 

Το MegaBox εξασφαλίζει έναν βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο, χωρητικότητας 80 λίτρων. Το πλάτος του είναι 763mm, το μήκος του 752mm και το βάθος του 305mm. Το ύψος του ανέρχεται στα 115cm. Μάλιστα, πέραν της ικανότητάς του να φιλοξενεί για παράδειγμα όρθια φυτά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει βρώμικο σπορ εξοπλισμό, με τη σύνθεση του Megabox και της τάπας αποστράγγισης του νερού στο κάτω τμήμα, να διευκολύνουν το πλύσιμo.

 

Ford Puma Megabox

Ford Puma Megabox

Προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το πάτωμα του χώρου αποσκευών ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι σε διάφορα ύψη και στη χαμηλότερη θέση, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα, με το MegaBox εκτός κοινής θέας. Στην ψηλότερη θέση, αυξάνεται ο υποδαπέδιος χώρος και δημιουργείται ένα πάτωμα στο ίδιο επίπεδο με την αναδιπλωμένη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

 

Το κάλυμμα του πατώματος αφαιρείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια κάθετα πάνω στην πλάτη της δεύτερης σειράς καθισμάτων, προσφέροντας χωρητικότητα 456 λίτρα.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...