Honda CB4 Interceptor concept με το μυαλό στο μέλλον

Honda CB4 Interceptor concept με το μυαλό στο μέλλον

Τις σχεδιαστικές της προθέσεις για το μέλλον αποκαλύπτει η Honda μέσω του εντυπωσιακού πρωτοτύπου CB4 Interceptor.

Honda CB4 Interceptor cocnept 2017

 

Το περίπτερο της Honda στη φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου (EICMA) περιλαμβάνει ένα χώρο Design Studio στον οποίο παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές μελέτες του Κέντρου Έρευνας & Εξέλιξης της Honda στη Ρώμη, μεταξύ αυτών και το πρωτότυπο CB4 Interceptor.

Το CB4 Interceptor είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έρευνας γύρω από τη σχεδιαστική φιλοσοφία Neo Sports Café, που είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην EICMA του 2015 με το πρωτότυπο CB4 Concept.

Το νέο πρωτότυπο έρχεται να προσδώσει έναν Sports Endurance χαρακτήρα στην αρχική σχεδιαστική γλώσσα του CB4 Concept, δημιουργώντας μία νέα προοπτική στον κόσμο των Café Racer, στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη γκάμα πρωτότυπων μοντέλων.

Honda CB4 Interceptor concept: Με υβριδικές πινελιές

Ο χρωματικός συνδυασμός total black συνδυάζει κομψότητα με σπορ χαρακτήρα, αφήνοντας περιθώρια για την ενσωμάτωση μιας φουτουριστικής τεχνολογίας στις ρέουσες σχεδιαστικές γραμμές. Στο εμπρός τμήμα έχει ενσωματωθεί  ένα βεντιλατέρ το οποίο μετατρέπει την κινητική ενέργεια της μοτοσυκλέτας σε ηλεκτρική, τροφοδοτώντας την οθόνη αφής που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ. Η οθόνη εξασφαλίζει συνεχή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τον αναβάτη να βρίσκει το δρόμο μέσα από ψηφιακούς χάρτες, να κάνει κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή απλά να συνδέει τις έξυπνες συσκευές του.

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...