Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX, με το πρώτο SUV της εταιρείας να ολοκληρώνει τις δοκιμές του και να εντάσσεται στον στόλο της τον προσεχή Δεκέμβριο.

 

Aston Martin DBX

DBX SUV

Προορίζεται τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για δυναμική οδήγηση.

 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η εταιρεία, οι ταχύτητες στις στροφές είναι εφάμιλλες της Vantage. Επιπλέον, η αποδοτικότητα των φρένων είναι καλύτερη από της DBS Superleggera. Πέραν αυτών, ο χρόνος κάτω των οκτώ λεπτών στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ για αυτοκίνητο SUV φανερώνει την προσπάθεια που έχουν κάνει οι Άγγλοι σε πολλούς τομείς.

 

Aston Martin DBX

DBX SUV

Η DBX θα έχει κάτω από το καπό έναν 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα, ισχύος 550 ίππων με 700Nm ροπή. Η ταχύτητα ξεπερνά τα 290 χ.α.ω.. Μάλιστα η τελική, αλλά και την επιτάχυνση έως τα 100, θα καθοριστούν μετά τις δοκιμές.

 

Χαρακτηριστικός από εκεί και πέρα θα είναι ο ήχος της εξάτμισης, παράγοντας έναν ιδιαίτερο στα σπορ προγράμματα οδήγησης, κάνοντας την οδήγηση του SUV ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

 

Πηγή: Aston Martin


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...