Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Η εταιρεία παρουσιάζει την Bentley Mulsanne 6.75 Edition, μια πολυτελή λιμουζίνα από τη Mulliner, που θα περιοριστεί σε 30 μόλις μονάδες.

 

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

 

Το αυτοκίνητο εμπνέεται από – και παίρνει το όνομά του – από τη θρυλική μηχανή 6¾-λίτρων. Είναι αυτή η οποία φέτος γιορτάζει το 60ο έτος της συνεχούς παραγωγής.

 

 

Με την ολοκλήρωση της παραγωγής της Mulsanne μόλις κατασκευαστούν τα τριάντα μοντέλα 6.75 Edition, το ολοκαίνουργιο Flying Spur θα αποτελέσει το ναυαρχικό μοντέλο της Bentley, ως κορυφαία σειρά των πολυτελών αυτοκινήτων της Bentley. Με το Flying Spur να λάβει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης μέχρι το 2023, η κίνηση αυτή συμβολίζει τη δέσμευση της Bentley να αλλάξει και το ταξίδι της να καθορίσει το μέλλον της βιώσιμης πολυτελούς κινητικότητας. Η πιο δημοφιλής μάρκα πολυτελείας αυτοκινήτου στον κόσμο έχει ήδη κάνει το πρώτο της βήμα στο δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση. Αυτό με την κυκλοφορία του πρώτου, πραγματικού plug-in υβριδικού και του πιο αποδοτικού Bentley, του Bentayga Hybrid.

 

 

Το μοναδικό Mulsanne 6.75 Edition από την Mulliner αποτελεί ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα στην ιστορία της Bentley. Μάλιστα θα βασίζεται στο υπάρχον 530 bhp, 1100 Nm Mulsanne Speed ​​- το πιο πολυτελές sedan που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

 

Mulsanne 6.75 engine

Mulsanne 6.75 engine

 

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

 

 

 

Ένα μοναδικό μοτίβο 6.75 Edition είναι ραμμένο στα καθίσματα. Το ίδιο λογότυπο θα προβάλλεται από τους λαμπτήρες LED υποδοχής.

 

Μέρη του κινητήρα αναπαρίστανται σε διάφορα χειριστήρια και όργανα του εσωτερικού. Εξωτερικά, προστίθενται μέρη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Υπάρχουν επίσης και ικανές ποσότητες χρωμίου. Μια σειρά από διακοσμητικά μέρη κοσμούν διάφορα σημεία του αμαξώματος.

 

 

Κάτω από το καπό, η πολλαπλή εισαγωγής του κινητήρα θα φέρει μαύρο τελείωμα. Αυτό αντί του παραδοσιακού ασημιού. Η πινακίδα κυκλοφορίας του κινητήρα – υπογεγραμμένη παραδοσιακά από τον τεχνίτη που δημιούργησε τον κινητήρα – θα υπογραφεί από τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό διευθυντή της Bentley, Adrian Hallmark.

 

Mulsanne 6.75 interior

Mulsanne 6.75 interior

 

Σημείο αναφοράς στην πολυτέλεια

 

 

Το Bentley Mulsanne είναι ένα εικονικό τετράθυρο όχημα πολυτελείας. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς στον τομέα των πολυτελών αυτοκινήτων όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1980. Σχεδιασμένος, εξελιγμένος και συναρμολογημένος στο χέρι στην Crewe της Αγγλίας, ο κινητήρας των 6,7 λίτρων της Mulsanne είναι επίσης ο μεγαλύτερος σε μέγεθος στον κόσμο V8 του τύπου του σε συνεχή παραγωγή. Ο ισχυρός κινητήρας χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο 1959 Bentley S2. Μάλιστα, παρόλο που έχει επανασχεδιαστεί πολλές φορές τις δεκαετίες της ζωής του, οι βασικές αρχές και οι διαστάσεις που έχουν ορίσει τον κινητήρα για έξι δεκαετίες παραμένουν οι ίδιες.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...