BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

 

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid μοντέλο, τώρα και με τετρακίνηση, ελκυστικό προαιρετικό εξοπλισμό και πακέτα.

 

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

BMW Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid

 

Μία αλλαγή γενιάς για τον V8 κινητήρα και ένα ακόμα plug-in υβριδικό μοντέλο κάνουν ακόμα πιο ελκυστική τη γκάμα συστημάτων κίνησης που διατίθενται για την BMW Σειρά 5. Από τον Ιούλιο του 2019 η BMW M550i xDrive Sedan θα εφοδιάζεται με την τελευταία έκδοση του οκτακύλινδρου κινητήρα. Ενός κινητήρα με τεχνολογία BMW M TwinPower Turbo. Ο νέος V8 έχει βελτιστοποιημένο στροφαλοθάλαμο και μεγαλύτερους υπερσυμπιεστές. Οι τελευταίοι είναι τοποθετημένοι στο “V” μεταξύ των συστοιχιών των κυλίνδρων. Ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 390 kW/530 hp και μέγιστη ροπή 750 Nm. Συνεργάζεται με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic. Επιπλέον, διαθέτει ευφυές σύστημα AWD και ειδική τεχνολογία πλαισίου, προς όφελος της δυναμικής συμπεριφοράς.

 

Σειρά 5 με V8 κινητήρα και ως plug in hybrid: διαθέσιμα από Ιούλιο

 

Από τον Ιούλιο του 2019 η τελευταία γενιά μπαταρίας υψηλής τάσης θα προσφέρει στην BMW 530e Sedan μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία. Το plug-in υβριδικό μοντέλο θα διατίθεται τώρα με ευφυές σύστημα τετρακίνησης. Ο συνδυασμός τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικού συστήματος κίνησης αποφέρει στη νέα BMW 530e xDrive Sedan συνολική ισχύ 185 kW/252 hp.

 

Σύστημα BMW Laserlight με BMW Selective Beam προστίθεται στο προαιρετικό πακέτο καινοτομιών. Αυτό προορίζονται αποκλειστικά για τις BMW M550i xDrive Sedan και BMW M550d xDrive Sedan από τον Ιούλιο του 2019. Το BMW Laserlight έχει εμβέλεια μεγάλης σκάλας φώτων έως 650 m. Διατίθεται και ως μεμονωμένη επιλογή για την BMW M5.

 

Ένα νέο πακέτο BMW Individual Composition θα διατίθεται για όλες τις εκδόσεις της BMW Σειράς 5 Sedan και BMW Σειράς 5 Touring από τον Ιούλιο του 2019. Τα άριστα εναρμονισμένα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού για το εξωτερικό και το εσωτερικό περιλαμβάνουν φινίρισμα BMW Individual και ζάντες αλουμινίου 20” BMW Individual. Επιπλέον, BMW Individual Exterior Line σατινέ αλουμίνιο, καθίσματα comfort με ενεργό εξαερισμό και εκτεταμένη δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual. Τέλος, δερμάτινο τιμόνι BMW Individual, ανθρακί επένδυση οροφής BMW Individual, ατμοσφαιρικό, κρυφό φωτισμό, πίνακα οργάνων BMW Individual σε μαύρο δέρμα και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού BMW Individual σε Piano Finish Black.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...