BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade

 

Remote Software Upgrade, η…Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, με την εγκατάστασή του να γίνεται ασύρματα για το BMW Intelligent Personal Assistant.

 

Remote Software Upgrade 1

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 1

 

Μέσω της εφαρμογής Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού, οι πελάτες του Ομίλου BMW μπορούν να ενημερώνουν το λογισμικό των οχημάτων τους που είναι εξοπλισμένα με το Operating System 7.0. Η εφαρμογή παρέχει συνεχή ενημέρωση του οχήματος με τα τελευταία δεδομένα. Η πρώτη αναβάθμιση θα διατίθεται αρχικά σε όλες τις αγορές με BMW ConnectedDrive, περιλαμβάνοντας το BMW Intelligent Personal Assistant.

 

Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες ενημερώσεις ασύρματα. Μερικά παραδείγματα έχουν να κάνουν με το Active Cruise Control και την προστασία από πλευρική σύγκρουση.

 

Remote Software Upgrade 2

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 2

 

Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέτουν ψηφιακές υπηρεσίες σε μετέπειτα στάδιο, κάτι που σημαίνει συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας του αυτοκινήτου. Μάλιστα, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται και από το σπίτι μέσω spartphone ή από το εσωτερικό του οχήματος.

 

Οι πρόσθετες λειτουργίες του BMW Intelligent Personal Assistant μπορούν να ενεργοποιούνται για μοντέλα όπως η BMW X5, η νέα BMW Σειρά 3 και η νέα BMW Σειρά 8 με BMW Operating System 7.0 από το λανσάρισμα του Remote Software Upgrade.

 

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...