Ducati Streetfighter V4

Ducati Streetfighter V4

Ducati Streetfighter V4

Ducati Streetfighter V4
Ducati Streetfighter V4

Η Ducati Streetfighter V4 εφοδιάζεται με το νέο κινητήρα των 1.103 κυβικών εκατοστών, αποδίδει 208 ίππους και έχει ροπή 12,5 kgm στις 11.500 σ.α.λ.

 

Streetfighter V4S

Streetfighter V4S

 

Μάλιστα, εξοπλίζοντας τη μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρείας με την αγωνιστική εξάτμιση της Akrapovic, η ισχύς της αυξάνεται στους 220 ίππους, η δε ροπή φτάνει τα 13,1 kgm!!



Η Ducati Streetfighter είναι πανάλαφρη. Ζυγίζει μόλις 174 κιλά, εφοδιάζεται δε με ηλεκτρονικά συστήματα όπως τα ABS Cornering EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Slide Control (DSC), Ducati Power Launch (DPL), Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Quick Shift (DQS) EVO 2 και Engine Brake Control (EBC) EVO.

 

Side

Side

 

Αναρτήσεις



Οι αναρτήσεις της Streetfighter V4 είναι πλήρως ρυθμιζόμενες. Μάλιστα η μοτοσικλέτα φοράει ένα ανάποδο πιρούνι Showa 43mm, ενώ πίσω εφοδιάζεται με ένα μονό αμορτισέρ της Sachs.

 

Streetfighter V4 - Brembo

Streetfighter V4 – Brembo

 

Προγράμματα οδήγησης και διαθέσιμες εκδόσεις



Για τους αναβάτες της Ducati διατίθενται τρία προγράμματα οδήγησης και συγκεκριμένα τα Race, Sport και Street. Από την άλλη, οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι δύο, μία απλή και μία S που φέρει σφυρήλατους τροχούς Marchesini αλλά και ηλεκτρονικές ημί-ενεργητικές αναρτήσεις Ohlins.



Και στις δύο εκδόσεις, το σύστημα πέδησης εφοδιάζεται με δαγκάνες της Brembo και συγκεκριμένα τετραπίστονες μπροστά, με δίσκους 330mm, και μια διπίστονη πίσω με δίσκο 245mm.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...