Ferrari: LaFerrari Spider

Ferrari: LaFerrari Spider

H νέα LaFerrari κάνει ντεμπούτο στο ΠαρίσιΤρία ολόκληρα χρόνια μετά την παρουσίαση της κουπέ LaFerrari, η Ferrari παρουσιάζει την spider εκδοχή της.

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου έγινε σε περιορισμένο κύκλο πελατών της, ενώ περιορισμένες είναι και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο ευρύτερο κοινό και στο τύπο. Σε κάθε περίπτωση αναφέρονται σε μια περιορισμένη παραγωγή, γεγονός που ανεβάζει το κόστος της σε δυσθεώρητα ύψη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη εμφανίζονται προσφορές σε διάφορα sites, οι οποίες ξεπερνούν και τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η τιμή διάθεσης υπολογίζεται περίπου στα μισά.

Γνωστό έχει γίνει επίσης, ότι η νέα κορυφαία πρόταση της ιταλικής εταιρείας φέρει οροφή αφαιρούμενη, η οποία κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και εναλλακτικά από σύνθεση υφασμάτων. Συγχρόνως έχουν γίνει σημαντικές επεμβάσεις σε όλο το αμάξωμα ώστε να εξασφαλιστεί η αναγκαία κορυφαία ακαμψία με την οροφή ανοιχτή. Αντίστοιχα αλλαγές έχουνε γίνει και στην εξωτερική σχεδίαση με στόχο την προσαρμογή της αεροδυναμικής απόδοσης του αμαξώματος στα νέα δεδομένα.

Η επίσημη παρουσίαση των του αυτοκινήτου θα γίνει στην έκθεση στο Παρίσι το φθινόπωρο όπου αναμένεται ότι θα αποκαλυφθούν επίσης, τόσο το επίσημο όνομα της ανοικτής LaFerrari, όσο και ο ακριβής αριθμός των αντιτύπων στον οποίο θα διατεθεί. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι θα φέρει το V12 κινητήρα απόδοσης 700 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 120 kW. 1-ferrari-laferrari-spider-2016-02 1-ferrari-laferrari-spider-2016-03


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...