Ford Go Electric

Ford Go Electric

Ford Go Electric

Ford Go Electric
Ford Go Electric

Ford Go Electric, με την εταιρεία να απαλλάσσει τους κατόχους της Mustang MachE από το άγχος της φόρτισης ώστε να απολαμβάνουν τη χαρά της οδήγησης.

 

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

 

Προς το σκοπό αυτό, η Ford ανακοίνωσε συνεργασίες για την εγκατάσταση του Ford Connected Wallbox με έξι εταιρείες που καλύπτουν 14 αγορές σε όλη την Ευρώπη, ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν απλές και προσιτές λύσεις φόρτισης στο σπίτι.



Στο βασικό εξοπλισμό της νέας Mustang MachE θα περιλαμβάνονται καλώδια συμβατά με όλες τις παρεχόμενες λύσεις φόρτισης σε οποιαδήποτε περιοχή.



Να σημειωθεί ότι η Ford πρόσφατα ανακοίνωσε ότι όσοι παραγγείλουν την Mustang MachE φέτος και το 2021 θα έχουν πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση στο κορυφαίο Δίκτυο Φόρτισης FordPass 1, καθώς και ένα χρόνο 1 στο δίκτυο ταχείας φόρτισης IONITY.



Αξιόπιστη υποδομή φόρτισης



Η Ford προσφέρει στους κατόχους πλήρως ηλεκτρικών και plugin υβριδικών μοντέλων τον προαιρετικό επιτοίχιο φορτιστή Ford Connected Wallbox, που σκοπό την ταχύτερη, πιο «έξυπνη» και πιο άνετη φόρτιση στο σπίτι. Υπηρεσίες εγκατάστασης επιτοίχιων φορτιστών (wallboxes) θα παρέχουν: η Alpiq στη Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ιταλία, η Centrica στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, η DEFA στη Νορβηγία και Σουηδία, η Eneco στην Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, η ETRA σε Ισπανία και Πορτογαλία και η Zeborne στη Γαλλία.



Ο επιτοίχιος φορτιστής, που διατίθεται σε εκδόσεις με ισχύ 7,4 kW και 11 kW, μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία της νέας Mustang MachE από το 10 μέχρι το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 6 ώρες. 2



Οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν από απόσταση το Ford Connected Wallbox μέσω του smartphone τους και της εφαρμογής FordPass, 3. Ειδικότερα, μπορούν να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, την ενέργεια που έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά και να παρέχουν πρόσβαση στο φορτιστή σε μέλη της οικογένειας ή φίλους – και όλα αυτά από απόσταση. Οι επιτοίχιοι φορτιστές είναι αδιάβροχοι ώστε να εγκαθίστανται σε εξωτερικό χώρο, και ενσωματώνουν καλώδιο μήκους 7,5 m.



Καλώδια φόρτισης



Η Mustang MachE θα περιλαμβάνει δύο καλώδια φόρτισης στο βασικό εξοπλισμό της για την υποστήριξη κάθε είδους ταξιδιού.



Το καλώδιο FordPublic Charge Cable είναι συμβατό με το κοινό πρότυπο φόρτισης που ισχύει στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία λύση που επιτρέπει στους πελάτες να συνδέονται σε φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) όσο βρίσκονται στη δουλειά ή να φορτίζουν τις μπαταρίες τους ενώ ψωνίζουν ή παρακολουθούν μία κινηματογραφική ταινία στην πόλη. Έχοντας μήκος 6 m, το καλώδιο φτάνει εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης. 4



Το άλλο καλώδιο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό είναι ένα Universal Home Charge Cord μήκους 6,7 m, που προορίζεται για στάνταρ οικιακές και μπλε βιομηχανικές πρίζες 32 A για υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης ακόμα και χωρίς το Ford Connected Wallbox. Επίσης, θα παρέχονται κατάλληλοι αντάπτορες για την εγχώρια αγορά του πελάτη, ενώ θα διατίθενται και πρόσθετοι για ταξίδια στο εξωτερικό.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...