Ford Transit Plug-In Hybrid Van, επεκτείνονται οι δοκιμές του

Ford Transit Plug-In Hybrid Van, επεκτείνονται οι δοκιμές του

Ford Transit Plug-In Hybrid Van

Ford Transit Plug-In Hybrid Van

Τα τεστ επεκτείνονται από τη Ford στην πόλη της Κολονίας, με στόχο την καλύτερη ποιότητα του αέρα και την αύξηση της παραγωγικότητας στις πόλεις.

Ford Transit Plug-In Hybrid Van

Ford Transit Plug-In Hybrid Van

Προκειμένου να κάνει τη ζωή στις πόλεις καλύτερη, η Ford επεκτείνει τις δοκιμές του Transit Plug-In Hybrid Van. Η Κολονία είναι η τρίτη κατά σειρά πόλη στην οποία θα δοκιμαστεί το αυτοκίνητο και αυτό θα γίνει την άνοιξη του επόμενου έτους.

Η εταιρεία θα διαθέσει 10 Transit Custom PHEV και τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις πόλεις. Η δοκιμή αρχικά θα διαρκέσει 12 μήνες και θα εκτελεστεί με τη συνεργασία διάφορων φορέων. Να σημειωθεί πως οι προηγούμενες δοκιμές έχουν λάβει χώρα σε Λονδίνο και Βαλένθια.

Τα 10 οχήματα θα μοιραστούν από δύο στις παρακάτω εταιρείες: AWB Abfallwirtschaftsbetriebe Köln (διαχείριση αποβλήτων), Cologne Bonn Airport, Häfen und Güterverkehr Köln (διακίνηση φορτίων και εμπορευμάτων λιμένων), Kölner Verkehrsbetriebe (όμιλος δημόσιων μεταφορών) και RheinEnergie (περιφερειακή εταιρία ενέργειας).

Το Transit Custom PHEV διαθέτει υβριδικό σύστημα που στοχεύει σε αυτονομία μηδενικών ρύπων πάνω από 50 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας που διαθέτει είναι ο 1.0L EcoBoost. Αυτός φορτίζει την μπαταρία ιόντων-λιθίου, αυξάνοντας τη συνολική αυτονομία σε 500 χιλιόμετρα. Οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 14 kWh. Είναι τοποθετημένες κάτω από το πάτωμα και απελευθερώνουν χώρο για φόρτωση. Στον εμπρός προφυλακτήρα, εντοπίζεται η υποδοχή για τη φόρτιση της μπαταρίας, που φορτίζεται πλήρως μέσα σε τρεις ώρες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω παροχής 240 volt με 16 ή 32 αμπέρ.

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...