H SEAT χορηγός του φεστιβάλ Primavera Sound

H SEAT χορηγός του φεστιβάλ Primavera Sound

Η SEAT συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το φεστιβάλ Primavera Sound διεξάγεται για δέκατη όγδοη φορά για να γεμίσει κάθε γωνιά της Βαρκελώνης με μουσική.

Η SEAT είναι στρατηγικός εταίρος του φεστιβάλ, το οποίο έχει καταστεί παγκόσμια μουσική αναφορά, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στη δέσμευση της, στη σύγχρονη μουσική με διεθνή εμβέλεια. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η συμφωνία πειλαμβάνει τη χορηγία του NOS Primavera Sound, που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, το οποίο το 2017 προσέλκυσε περισσότερους από 90.000 θεατές.

Primavera Sound: Πλαισιωμένο με street art

Στα πλαίσια του εφετινού φεστιβάλ, η SEAT θα πραγματοποιήσει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με street art, για να φέρει μία πολύχρωμη προσέγγιση σε αυτό το μουσικό γεγονός. Έξι δεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art θα συν-δημιουργήσουν μία τοιχογραφία εμπνευσμένη από τη Βαρκελώνη σε τοίχο 55 μέτρων στην είσοδο του χώρου που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ. Η SEAT χρηματοδοτεί επίσης την κύρια σκηνή των συναυλιών και ένα περίπτερο για τους θεατές όπου θα εκτείθενται έργα street art. Επιπλέον θα διαθέσει υπηρεσία μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση των θεατών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Μία ακόμη καινοτομία θα είναι το SEAT Village, ένας χώρος για καλλιτεχνική και μουσική έκφραση όπου οι πιο νοσταλγικοί θα μπορέσουν να ξαναζήσουν το μουσικό παρελθόν του Primavera Sound. Με τη βοήθεια επαγγελματία DJ, αλλά στην πραγματικότητα ενός ρομπότ, οι οπαδοί μπορούν να ζητήσουν να ακούσουν τραγούδια και μουσικά είδη που χρονολογούνται από τις αρχές αυτού του μουσικού γεγονότος. Σε αυτό το χώρο, έξι DJs από την Ισπανία, το Μεξικό, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα μιξάρουν ζωντανά και θα διασκεδάσουν τα πλήθη.

SEAT_PrimaveraSound 2

Primavera Sound: Ibiza και Arona με BeatsAudio Sound

Παράλληλα, στα πλαίσια του φεστιβάλ, η SEAT θα κάνει τη παρουσίαση δύο αποκλειστικών εκδόσεων των πιο νεανικών μοντέλων πόλης: το Ibiza και Arona με BeatsAudio Sound. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά υψηλής αισθητικής, καθώς και ένα ηχητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Το εμπορικό τους λανσάρισμα θα γίνει το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Το Primavera Sound είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο φεστιβάλ μουσικής και το περασμένο έτος συγκέντρωσε περισσότερους από 200.000 θεατές από 125 χώρες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δημοτικότητά του και εκτός Ισπανίας.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...