Honda CB1100 RS 5Four

Honda CB1100 RS 5Four

Honda CB1100 RS 5Four

Honda CB1100 RS 5Four

Honda CB1100 RS 5Four, με τη Honda UK να παραδίδει 54 μονάδες, οι οποίες θα δημιουργηθούν από τη 5Four Motorcycles προς τιμήν των 50 χρόνων από το λανσάρισμα της CB750.

 

Honda CB1100 RS 5Four

CB1100 RS 5Four

Η μοτοσικλέτα διαθέτει ανάρτηση της Showa, 4πίστονες εμπρός δαγκάνες φρένων και τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών.

 

Ο Γκάι Γουίλσον, όμως, ο εγκέφαλος πίσω από τη 5Four Motorcycles, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να την εξατομικεύσουν, με τον ίδιο να της προσφέρει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

 

Κάθε δικό του εξάρτημα έχει πάρει έγκριση. Μάλιστα η θέση οδήγησης έχει τροποποιηθεί, χρησιμοποιώντας Renthal Ultra Low τιμόνι, αγωνιστικά Tomaselli grips, μικρότερες αγωνιστικές μανέτες και καθρέπτες. Όλα αυτά είναι μαύρης απόχρωσης. Η σέλα είναι επενδυμένη με ύφασμα Alcantara σε ραφή σχήματος διαμαντιού. Οι αναβατήρες είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

 

Το πλαστικό απουσιάζει από τη μοτοσικλέτα. Αυτό καθώς ο ανεμοθώρακας, τα φέρινγκ και η ουρά είναι από αλουμίνιο, ενώ οι δύο απολήξεις από τιτάνιο Urban Growler της Racefit, όχι μόνο αναδεικνύουν τη μοτοσικλέτα, αλλά κάνουν και τον ήχο του μοτέρ να ξεχωρίζει.

 

Πηγή: Honda UK


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...