Honda Civic Type R: Best Performance Car

Honda Civic Type R: Best Performance Car

Το νέο Honda Civic Type R κέρδισε στην κατηγορία «Best Performance Car» στο διαγωνισμό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για Γυναίκες.

Ο διαγωνισμός, στον οποίο απέσπασε το βραβείο «Best Performance Car», είναι ιδιαίτερος, καθώς την κριτική επιτροπή απαρτίζουν μόνον εκπρόσωποι γένους θηλυκού από 20 διαφορετικές χώρες.

Η τελευταία διάκριση του Civic Type R έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά βραβείων που έχει ήδη αποσπάσει το 2017, με πρώτο και καλύτερο το Best Hot Hatch από το Auto Express τον Ιούνιο και το Best Import Compact Sports Car από το περιοδικό Sport Auto τον περασμένο μήνα.

Το νέο Civic Type R κατασκευάζεται στο Swindon και εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Η ανανεωμένη έκδοσή του φέρει δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO,  ο οποίος τώρα αποδίδει 320 PS, δηλαδή αρκετούς για να επιταχύνουν το όχημα από 0 στα 100 km/h σε 5,7 δλ., μέχρι την τελική ταχύτητα των 272 km/h.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...