Hyundai Kona, παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο

Hyundai Kona, παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο

Hyundai Kona front

Hyundai Kona front

Το νέο Hyundai Kona ανήκει στην κατηγορία B-SUV και παρουσιάστηκε στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.

Hyundai Kona back

Hyundai Kona back

Το Kona παρουσίασε η Hyundai, ένα όχημα που ανήκει στην κατηγορία B-SUV και με τη μοντέρνα του σχεδίαση, με διπλούς προβολείς LED, μπορεί και αναδεικνύεται. Με τη διχρωμία αμαξώματος-οροφής μαζί με τις 10 διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις, προσφέρει 28 διαφορετικούς συνδυασμούς, με τις χρωματιστές ραφές στα καθίσματα και το τιμόνι, να μεταφέρουν το χρώμα και στο εσωτερικό, καθώς ακόμα και οι ζώνες ασφαλείας συνδυάζονται κι αυτές.

Hyundai Kona turbo GDI

Hyundai Kona turbo GDI

Το Kona είναι ένα αυτοκίνητο SUV με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Οι κινητήρες βενζίνης έχουν ισχύ από 120 έως 177 ίππους, ενώ υπάρχουν και τεχνολογίας diesel.

Hyundai Kona auto

Hyundai Kona auto

Το σύστημα head-up display βοηθά τον οδηγό να πληροφορείται για διάφορα στοιχεία, δίχως να παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο, ενώ με το Display Audio, επιτρέπεται στους επιβαίνοντες να ασχοληθούν με τις κλήσεις, τα μηνύματα στο κινητό τους, το διαδίκτυο και πολλά άλλα. Ακόμα και να το φορτίσουν εν κινήσει.

Hyundai Kona interior

Hyundai Kona interior

Το ηχοσύστημα είναι από την Krell, που διαθέτει οκτώ ηχεία και ενισχυτή, ενώ αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης που έχει το αυτοκίνητο, είναι τα παρακάτω: Forward Collision Warning και Forward Collison-Avoidance Assist με Pedestrian Detection, Blind-Spot Collision Warning, Rear Cross-Traffic Collision Warning, Lane Keep Assist, Driver Attention Warning, Low Beam Assist-Static και High Beam Assist.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...