Jeep Wrangler Rubicon 1941

Jeep Wrangler Rubicon 1941 (1)

Jeep Wrangler Rubicon 1941

Jeep Wrangler Rubicon 1941 (1)

Jeep Wrangler Rubicon 1941 (1)

 

Το Jeep Wrangler Rubicon 1941 παρουσιάστηκε πρόσφατα, έχει δεχτεί την επιμέλεια της Jeep Performance Parts και περιλαμβάνει πολλά off-road χαρακτηριστικά.

 

Jeep Wrangler Rubicon 1941 (2)

Wrangler Rubicon 1941 (2)

 

Μερικά είναι το κιτ ανύψωσης, ο αναπνευστήρας, «σκαλοπάτια» και σκούρες πλάκες στα μαρσπιέ, σκούρα θυρίδα δεξαμενής καυσίμου και παντός καιρού ταπέτα.

 

Το 1941, τότε που λανσαρίστηκε το Willys, εμφάνιζε κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα αυτά έχουν υιοθετηθεί από το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε στη Γενεύη. Μεταξύ άλλων πρόκειται για τους τροχούς, τον επιλογέα σχέσεων και το ενσωματωμένο τραπέζι που υπάρχει στη θύρα χώρου φόρτωσης.

 

Από εκεί και πέρα, εμφανίζει και πολλά στοιχεία της σύγχρονης φιλοσοφίας της Jeep, όπως είναι η γρίλια επτά οπών, οι λασπωτήρες, οι προβολείς εκτός δρόμου, τα μαύρα ματ καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, που έρχονται σε αντίθεση με την εξωτερική απόχρωση του οχήματος, που είναι η κίτρινη Hella Yella.

 

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο από αυτό το καλοκαίρι με τον 2,2 λίτρων κινητήρα diesel και στις εκδόσεις Sahara και Sport.

 

Πηγή: Jeep

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...