Kia Futuron Concept

Kia Futuron Concept

Kia Futuron Concept

Kia Futuron Concept

Η εταιρεία παρουσίασε το Kia Futuron Concept, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4.

 

Futuron Concept by Kia

Futuron Concept by Kia

Οι γραμμές του είναι ρέουσες και προσφέρουν όμορφο σχήμα, ενώ οι διαστάσεις του φανερώνουν τον μελλοντικό σχεδιασμό των οχημάτων της φίρμας, που θα είναι σπορ και μοντέρνος.

 

Το μήκος του ανέρχεται στα 4.850mm, το ύψος στα 1.550mm και το μεταξόνιο στα 3.000mm. Η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία είναι τοποθετημένη στο δάπεδο του οχήματος, παρέχοντας ισχύ στα ηλεκτρικά μοτέρ. Το κέντρο βάρους είναι χαμηλό και ως εκ τούτου, το όχημα πιο σταθερό.

 

Futuron Concept by Kia

Futuron Concept by Kia

Το εμπρός μέρος του οχήματος διαθέτει τη χαρακτηριστική γρίλια τύπου tiger nose, ενώ αναφορικά με την καμπίνα, η υιοθέτηση του συστήματος αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4, της επιτρέπει να δημιουργήσει περισσότερο χώρο. Τα εμπρός καθίσματα προσφέρουν δύο θέσεις οδήγησης. Η μία είναι η κανονική και η άλλη αυτή της ξεκούρασης, όπως στα αεροπλάνα.

 

Μάλιστα, με την ενεργοποίηση του συστήματος αυτόνομης οδήγησης, τα καθίσματα αντιδρούν στις κινήσεις του τιμονιού, προσφέροντας ένα άνετο ταξίδι.

 

Πηγή: Kia


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...