Mini Facelift

Mini Facelift

Η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει τις 3, 5θυρες και cabrio εκδοχές του Mini Facelift με σημαντικές εξοπλιστικές, αλλά και στιλιστικές ανανεώσεις.

 

MINI fl 2018 frontΑλλαγές υπάρχουν στα στρογγυλά φωτιστικά σώματα των Mini, στα οποία έχει προστεθεί μια πινελιά μέσω ενός black panel. Τα προσαρμοζόμενα LED παραμένουν στον επιπλέον εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας μέγιστη ορατότητα χωρίς να εμποδίζονται οι υπόλοιποι οδηγοί.

Mini Fl Union Jack back LED lights

Το Union Jack της βρετανικής σημαίας αποτυπώνεται στα πίσω φωτιστικά, που επίσης είναι LED.

Mini 2d Flat Design Logo

Ντεμπούτο κάνει και το 2D flat design νέο λογότυπο, ενώ έχουν προστεθεί οι αποχρώσεις αμαξώματος Emerald Grey metallic, Starlight Blue metallic, Solaris Orange metallic και Piano Black Exterior. Στην τελευταία, τα πλαίσια των προβολέων, των πίσω φώτων και της μάσκας έχουν μεταλλικό μαύρο φινίρισμα αντί χρωμίου. Όσον αφορά στις προαιρετικές ζάντες ελαφρού κράματος αλουμινίου, υπάρχουν οι 17 ιντσών Roulette Spoke 2-tone και Propeller Spoke 2-tone, ενώ έχουν προστεθεί και οι 17άρες σε σχέδιο Rail Spoke 2-tone. Αντίστοιχου ύφους είναι και οι αλλαγές στις ταπετσαρίες του εσωτερικού, ενώ περισσότερο εξελιγμένο εμφανίζεται και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Mini FL back

Mini Facelift: Αυξημένη απόδοση, μειωμένο βάρος

Οι κινητήρες πετυχαίνουν μείωση των εκπομπών CO2 έως 5%, ενώ οι αλλαγές που έχουν γίνει στα ηλεκτρονικά τους, στην παροχή λαδιού, στην εισαγωγή αέρα, στο σύστημα ψύξης και στα συστήματα εξαγωγής, αυξάνουν το βαθμό της απόδοσής τους και μειώνουν την κατανάλωση. Η μετάδοση επιτυγχάνεται από μια πλήρη γκάμα κιβωτίων. Αντί του στάνταρ 6τάχυτου μηχανικού, διατίθεται προαιρετικά το 7τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη για τα One, Cooper, Cooper S και Cooper D. Για το Cooper S, μάλιστα, υπάρχει και ένα 7τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη και συνοδεύεται από χειριστήρια αλλαγών σχέσης στο τιμόνι.

Mini Fl Interior

Το Cooper SD διαθέτει στάνταρ ένα 8τάχυτο Steptronic, το οποίο ελέγχεται μέσω ενός ηλεκτρονικού επιλογέα, ενώ το 8τάχυτο Steptronic sports με paddles στο τιμόνι διατίθεται προαιρετικά. Όλα τα κιβώτια επιτρέπουν τη χρήση της λειτουργίας coasting σε MID και GREEN mode καθώς και της τελευταίας γενιάς της λειτουργίας auto start/stop. Τα δεδομένα της πλοήγησης και της εμπρός κάμερας ενσωματώνονται στον έλεγχο αυτών των συστημάτων και αν το όχημα φέρει τον ανάλογο εξοπλισμό, μπορούν να αναγνωρίζονται ακόμα και καταστάσεις όπου είναι προτιμότερο να μην σβήσει ο κινητήρας, όπως πχ. σε μία σύντομη στάση πριν από στροφή.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...