Nissan Rear Door Alert

Nissan Rear Door Alert

Nissan Rear Door Alert

Nissan Rear Door Alert

Nissan Rear Door Alert, με τη νέα τεχνολογία να υπενθυμίζει στους οδηγούς να ελέγχουν πάντα τα πίσω καθίσματα, με απώτερο σκοπό την ασφάλεια και την άνεση.

 

RDA technology

RDA technology

Οι υψηλές θερμοκρασίες αναπτύσσονται ακόμα και το φθινόπωρο, με την εξάλειψη αυτού του κινδύνου να είναι δυνατή χάρη στο RDA.

 

Το σύστημα παρακολουθεί μία πίσω πλευρική πόρτα όταν ανοίγει ή κλείνει και αν ανοίξει πριν από ένα ταξίδι, αλλά στη συνέχεια μείνει κλειστή, παρέχεται σχετική υπενθύμιση στον οδηγό. Όταν το όχημα σταθμεύσει, θα εμφανίσει μια ειδοποίηση στον πίνακα οργάνων και μετά ενεργοποιεί την κόρνα.

 

Ανάλογα με το μοντέλο, το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνιμα. Αυτό μέσω ενός μενού στον πίνακα οργάνων ή μέσω ενός διακόπτη.

 

Το σύστημα είναι στάνταρ στα Altima, Armada, LEAF, Murano, Maxima, Pathfinder, Rogue, Rogue Sport και Titan (King Cab, Crew Cab), ενώ είναι διαθέσιμο και στο Versa (SV, SR).

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...