Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS
Porsche Macan GTS

Η Porsche ολοκληρώνει τη γκάμα των εκδόσεων του Macan με την ιδιαίτερα σπορ εκδοχή Porsche Macan GTS των 380 ίππων.

 

 

Macan GTS 2020

Macan GTS 2020

 

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Macan GTS φέρει τον κινητήρα των 2,9 λίτρων V6 biturbo. Αυτός αποδίδει για την περίσταση 20 επιπλέον ίππους στους συνολικά 380 και επίσης επιπλέον 20 Nm στα συνολικά 520. Το Central Turbo Layout, με δύο υπερσυμπιεστές που βρίσκονται στο εσωτερικό του V του κινητήρα, επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση και γραμμική απόδοση της ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. έως και τις 5.000 σ.α.λ. Η τροποποιημένη εξάτμιση επιβεβαιώνει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

 

 

Σε συνδυασμό με το νέο PDK με διπλό συμπλέκτη και το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, το Macan GTS μπορεί να επιταχύνει από μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα φτάνει πλέον 261 χλμ./ώρα. Η μέση επίσημη κατανάλωση κυμαίνεται στα 9,6 λτ./100 χλμ. κατά NEDC.

 

 

Με διακριτικά GTS

 

 

Μεταξύ άλλων, το νέο μέλος της οικογένειας SUV της Porsche φέρει τα διακριτικά GTS. Τα συγκεκριμένα προέρχονται από τον όρο Gran Turismo Sport, λόγω της εξαιρετικής δυναμικής της κίνησής του. Το σύστημα ελέγχου απόσβεσης Porsche Active Suspension Management (PASM) φέρει αντίστοιχες επιθετικές ρυθμίσεις. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί τα περιθώρια πλευρικής πρόσφυσης.

 

 

Η μεταβαλλόμενη, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, πνευματική ανάρτηση είναι προαιρετικά διαθέσιμη και η τοποθέτησή της μειώνει την απόσταση από έδαφος κατά 10 χιλιοστά ακόμη. Σε συνδυασμό με τους τροχούς RS Spyder Design των 20 ιντσών και τα ευμεγέθη φρένα (360 x 36 χιλιοστά εμπρός, 330 x 22 χιλιοστά πίσω), το νέο Macan GTS φέρει μια πλειάδα χαρακτηριστικών σπορ αυτοκινήτου.

 

 

Τα συμβατικά φρένα του Macan GTS μπορούν να φέρουν επικάλυψη καρβιδίου βολφραμίου στην εκδοχή τους Porsche Surface Coated Brake (PSCB) ή να είναι κεραμικά Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

 

 

Macan GTS

Macan GTS

 

Ατομική σχεδίαση με μαύρους τόνους

 

 

Το νέο Macan GTS υπογραμμίζει επίσης την εξαιρετική σπορ εμφάνισή του οπτικά. Το τυποποιημένο πακέτο Sport Design με νέα εμπρός και πίσω επένδυση και εντυπωσιακά πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Η μπροστινή ποδιά και το μπροστινό τμήμα χαρακτηρίζονται από μαύρα βαμμένα στοιχεία – ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων Porsche GTS.

 

 

Οι προβολείς LED με σύστημα PDS (PDS) και τα τρισδιάστατα οπίσθια φώτα με φωτεινή γραμμή LED είναι σκουρόχρωμα. Οι προβολείς LED μπορούν να παραγγελθούν προαιρετικά σε μαύρο χρώμα με το PDLS Plus. Το μαύρο χρώμα δίνει επίσης τον τόνο και στο πίσω μέρος: εδώ, ο διαχύτης και οι απολήξεις της εξάτμισης είναι βαμμένα σε αυτό το χρώμα.

 

 

Σπορ καθίσματα αποκλειστικά για το GTS

 

 

Τα υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το Alcantara, τα υποβραχιόνια της κεντρικής κονσόλας και τα πάνελ των θυρών, καθώς και τα αλουμινένια ένθετα, δημιουργούν ένα σπορ και πολυτελές εσωτερικό. Το πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι με μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων είναι στάνταρ. Στάνταρ είναι και τα σπορ καθίσματα, αποκλειστικά για το GTS. Φέρουν  πολλαπλή ρύθμιση και έντονα πλευρικά στηρίγματα για την συγκράτηση των σωμάτων των επιβατών κατά την γρήγορη κίνηση.

 

 

Interior

Interior

 

Η δερμάτινη ταπετσαρία GTS σε Carmine Red ή Crayon με επιπλέον Alcantara και έγχρωμες προθέσεις, το σύστημα BOSE® Surround Sound και η νέα υποδοχή smartphone με επαγωγική λειτουργία φόρτισης είναι μερικές από τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Επιπρόσθετα διαθέσιμα είναι τα συστήματα Traffic Jam Assist, Park Assist, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας οπίσθιας προβολής και της προβολής Surround, θερμαινόμενο παρ-μπριζ και ιονιστής.

 

 

Το νέο Macan GTS είναι διαθέσιμο για παραγγελία. Στη Γερμανία, οι τιμές ξεκινούν από 77.880 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...