Volkswagen e-Gon

Volkswagen e-Gon

Volkswagen e-Gon

Volkswagen e-Gon

 

Το Volkswagen e-Gon, ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, θα βρίσκεται στην Έκθεση IdeenExpo που θα γίνει στο Ανόβερο, το διάστημα 15-23 Ιουνίου.

 

Volkswagen e-Gon (2)

Volkswagen e-Gon (2)

 

Πρόκειται για μια Έκθεση φυσικών επιστημών και τεχνολογίας, που προσελκύει σταθερά πάνω από 300.000 επισκέπτες κάθε δύο χρόνια που γίνεται.

 

Το «παρών» θα δώσει και η Volkwagen, που θα έχει στο περίπτερό της ένα ξεχωριστό μοντέλο. Θα είναι ένα διάφανο e-Golf, που ονομάζεται e-Gon. Μάλιστα, μπορεί να οδηγηθεί.

 

IdeenExpo 2019

IdeenExpo 2019

 

Αυτό το όχημα θα επιτρέψει στους επισκέπτες να το δουν από κοντά και να συνειδητοποιήσουν τι κρύβεται πίσω από τις λαμαρίνες. Με λίγα λόγια, οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν κάθε καλώδιο, κάθε κινητήρα και κάθε εξάρτημα.

 

Όσον αφορά στην περιοχή Drive & Fly, οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν μικρά οχήματα και να πετάξουν drones. Αξίζει να τονιστεί πως ο χειριστής ενός drone, θα μπορεί να φορά μια ειδική συσκευή στο κεφάλι του, μέσω της οποίας θα παρατηρεί πού πετάει το drone.

 

Πηγή: Volkswagen

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...