Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra

Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra

Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra

Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra
Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra

Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra, με τη μάρκα να διαθέτει πλέον το δικό της χώρο, 2.400 τ.μ, όπου θα αναπτυχθούν οι μελλοντικές δημιουργίες της.

 

Cupra new garage

Cupra new garage

 

Η Cupra, ως εξελιγμένη μάρκα, έχει δεσμευτεί να ασχοληθεί, πλην των αυτοκινήτων, και με τον αθλητισμό και την καινοτομία. Συνεπώς δε θα μπορούσε να έχει τις συνήθεις εγκαταστάσεις, αλλά ένα αρχηγείο στο οποίο θα αντιπροσωπεύεται πλήρως το DNA της.

 

Καινοτόμο κτήριο.

 

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη γέννηση του CUPRA, με τη φιλοσοφία και τις αξίες του να παραμένουν άθικτες. Αυτό έχει συμβεί και με τη νέα έδρα, με το κτήριο των 2.400 τ.μ να εκτείνεται σε δύο ορόφους, να έχει μια εκπληκτική σχεδίαση που θυμίζει αγωνιστικό παρακλάδι και να διαθέτει, προκειμένου να προσαρμοστεί στη μελλοντική κινητικότητα, 12 σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα. “Η έδρα της CUPRA είναι το αποκορύφωμα της εδραίωσης μας ως ανεξάρτητου εμπορικού σήματος. Η κατοχή των δικών μας εγκαταστάσεων μας επέτρεψε να αυξήσουμε το προσωπικό μας σε 200 υπαλλήλους. Επιπλέον, έχουμε επεκταθεί σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο », δήλωσε ο Wayne Griffiths, Διευθύνων Σύμβουλος της CUPRA.

 

Cupra new garage

Cupra new garage

 

Σύγχρονο

 

Το κτίριο διαθέτει όλες τις σύγχρονες καινοτομίες στο σχεδιασμό του. Μάλιστα είναι οικολογικά αποδοτικό, με το φως και τη θερμοκρασία να ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είναι βιώσιμα. “Το νέο Garage CUPRA μας επιτρέπει να εδραιώσουμε το χαρακτήρα μας σε μια κρίσιμη στιγμή για το εμπορικό μας σήμα. Το 2020 είναι ένα έτος στο οποίο επεκτείνουμε τη διεθνή μας παρουσία με το CUPRA Leon και το CUPRA Formentor. Το νέο σπίτι του CUPRA μας δίνει την ώθηση και την επιχειρησιακή βάση για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε ». Αυτά δήλωσε ο Αντόνιο Labate, Διευθυντής Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης CUPRA.

 

Cupra logo

Cupra logo

 

Racing

 

Τα αυτοκίνητα CUPRA προέρχονται από τους αγώνες, αλλά δημιουργούνται για καθημερινή χρήση. Το ίδιο ισχύει και για τη νέα έδρα. “Θα έχει γραφεία πωλήσεων, αγορών και χρηματοδότησης, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για αυτοκίνητα παραγωγής και αγωνιστικά, καθώς και χώρο για παρουσιάσεις”, λέει ο Jaime Puig. Επιπλέον, ο διευρυνόμενος χώρος δημιουργεί δυνατότητα για το CUPRA Racing Factory όπου θα δημιουργηθεί το νέο CUPRA Leon Competición και όπου θα αναπτυχθεί το CUPRA e-Racer, το αγωνιστικό αυτοκίνητο της μάρκας.

 

Αθλητικός τρόπος ζωής

 

Το αθλητικό πνεύμα της Cupra την ώθησε να ενώσει τις δυνάμεις της με την FC Barcelona για μια πλήρη συνεργασία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της κινητικότητας.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...