Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη

Mercedes Geneva 2020

Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη

Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη
Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη

Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη και το 90ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της ελβετικής πόλης, έχοντας στο καλεντάρι της αρκετά νέα προϊόντα.

 

Mercedes Geneva 2020

Mercedes Geneva 2020

 

Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη την ανανεωμένη E-Class και θα πραγματοποιήσει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες της AMG. Επιπλέον, θα κάνει γνωστά στο κοινό το συμπαγές βαν Marco Polo με το Advanced Control της Mercedes-Benz, αλλά και το VISION AVTR. Το τελευταίο μάλιστα θα εμφανιστεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά την παραμονή της εκδήλωσης.

 

Meet Mercedes

 

Το Meet Mercedes θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σε αυτό οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις αρχικές καινοτομίες που σχετίζονται με τη νέα E-Class, αλλά και να μιλήσουν με τους ειδικούς της Daimler.

 

Ανανεωμένη E-Class

 

Η ανανέωση της E-Class δεν εμφανίζει αλλαγές μόνο αναφορικά με την εφαρμογή αρκετών υβριδικών στοιχείων, αλλά και έναν πιο δυναμικό σχεδιασμό, όπως το σπορ εξωτερικό Avantgarde, καθώς και την τελευταία γενιά των Active Distist Assist DISTRONIC, Active Stop-and-Go Assist και Active Steering Assist. Ο επανασχεδιασμός του εσωτερικού είναι και αυτός κάτι παραπάνω από εμφανής. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο τιμόνι, διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, αλλά και το σύστημα πολυμέσων MBUX (User Experience Experience). Το τελευταίο,  εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και μια πανέμορφη ευρεία οθόνη.

 

Marco Polo, συμπαγές φορτηγό βαν, με Advanced Control

 

Το μικρό φορτηγό van από την Mercedes-Benz θα εμφανιστεί στη Γενεύη με δύο έξυπνες καινοτομίες. Το έξυπνο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας MBUX, γνωστό από διάφορα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων που φέρουν το αστέρι, θα ενσωματωθεί στο Marco Polo την άνοιξη του 2020, όπως και η νέα μονάδα διασύνδεσης MBAC (Advanced Control) που θα επιτρέπει πολλές λειτουργίες.

 

VISION AVTR – όχημα έτοιμο για το Χόλιγουντ

 

Το VISION AVTR γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας. Μάλιστα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο Meet Mercedes. Το πρωτότυπο αυτό όχημα εμπνέεται από την ταινία Avatar της James Cameron. Είναι άλλωστε το αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας συνεργασίας μεταξύ μιας από τις πιο πρωτοποριακές μάρκες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και της Mercedes-Benz. Με ενσωματωμένο το όραμα της μελλοντικής μετακίνησης, το VISION AVTR είναι μπροστά από το χρόνο του, όχι μόνο όσον αφορά το φουτουριστικό σχεδιασμό του, αλλά και την αλληλεπίδραση που προσφέρει μεταξύ ανθρώπου, μηχανής και φύσης.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...