Ανανεώσεις για τα Audi A4 Sedan και Α4 Avant

Ανανεώσεις για τα Audi A4 Sedan και Α4 Avant

 Η Audi προχωρά σε σειρά ανανεωτικών επεμβάσεων και στην προσθήκη της S-Line έκδοσης για τα A4 Sedan και Α4 Avant.

 

Audi A4 Avant / Audi A4 SedanΤα ανανεωμένα Audi A4 Sedan και το Α4 Avant φέρουν μεταξύ άλλων επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και λεπτομέρειες στο αμάξωμα, οι οποίες σε συνδυασμό με τους νέους τροχούς, προσδίδουν εντονότερο δυναμισμό και επιθετικότητα. Όσον αφορά στην έκδοση S-Line, οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, είναι οφθαλμοφανείς και ικανές να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον σπορτίφ χαρακτήρα τους.

Τα πενταγωνικά περιγράμματα περιβάλλουν τις εισαγωγές αέρα, με τις δοκούς αλουμινίου στο εσωτερικό τους να είναι διακριτές. Το εξωτερικό πακέτο S-Lineδιαθέτει νέους προφυλακτήρες για πιο σπορ εμφάνιση και η έντονη σφηνοειδής σχεδίασή τους, τους κάνει να ξεχωρίζουν περισσότερο.

Audi A4 Avant

Audi A4 Sedan και Α4 Avant: Ιδιαίτερα δυναμική S-Line έκδοση

Το ορατό «πλαίσιο» σχήματος «U» διαχωρίζει το εσωτερικό από το εξωτερικό, με το τελείωμά του να «βρίσκει» τη γρίλια. Όσον αφορά στη μάσκα, οι αεραγωγοί επιτρέπουν ένα τμήμα του αέρα να περάσει στα περιβλήματα των τροχών. Η μάσκα επίσης, διαφοροποιεί τις εκδόσεις. Στο πακέτο S line, υπάρχουν τρισδιάστατες «λεπίδες», με μία εξ αυτών να υπάρχει στο τελείωμα του εμπρός άκρου.

Audi A4 Sedan fl 2018 back

Ο οπίσθιος προφυλακτήρας είναι κι αυτός νέος και στάνταρ. Οι απολήξεις είναι σε τραπεζοειδές σχήμα και αντικαθιστούν τις στρογγυλές, με την απόσταση ανάμεσα σε αυτές να είναι πλέον πιο στενή. Επανασχεδιασμένοι είναι και οι τροχοί, που διατίθενται από 16 έως 19 ίντσες.

Κάνοντας το ντεμπούτο του στο Α4, το πακέτο S-Lineπροσθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά, όπως είναι το πίσω σπόιλερ RS στο A4 Avant και η νέα απόχρωση μπλε Turbo. Το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο κάτω τμήμα των πίσω θυρών και αναλόγως με τον εξωτερικό χρωματισμό, είναι είτε μαύρο είτε ασημί. Το πακέτο εξοπλίζει επίσης τα μοντέλα με ζάντες 19 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σπορ ανάρτηση και προβολείς LED.

Audi A4 Sedan Interior

Εσωτερικά, το πακέτο S-Lineαναβαθμίζει την καμπίνα, με διακοσμητικές ανθρακονημάτινες RS λεπτομέρειες, 3άκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και μαύρα δερμάτινα σπορ καθίσματα. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν σπορ καθίσματα S σε κόκκινο magma ή άλλα χρώματα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...