Αντρέα ντε Αντάμιτς, o «Καθηγητής» της Alfa Romeo

Αντρέα ντε Αντάμιτς, Andrea di Adamich

Αντρέα ντε Αντάμιτς, o «Καθηγητής» της Alfa Romeo

Αντρέα ντε Αντάμιτς, Andrea di Adamich

Αντρέα ντε Αντάμιτς, Andrea di Adamich

Έχει συνδέσει το όνομά του με την ιταλική φίρμα και το πρόγραμμα Accademia di Guida Alfa Romeo.

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την Alfa Romeo είναι το όνομα του Αντρέα ντε Αντάμιτς. Του ανθρώπου που μέσω του κέντρου ασφαλούς οδήγησης (Centro Internazionale Guida Sicura) και του νέου προγράμματος της Alfa Romeo, Accademia di Guida Alfa Romeo, βοηθά τους πάντες να μάθουν να οδηγούν με ασφάλεια.

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 2

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 2

Αντρέα ντε Αντάμιτς: άρρηκτα συνδεδεμένος με την Alfa Romeo

Η σχέση του Αντρέα ντε Αντάμιτς με την Alfa Romeo άρχισε το 1966. Τότε, οδηγώντας μια 1600 GTA, κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τουρισμού. Έχοντας, από εκεί και πέρα 34 εκκινήσεις στη Formula 1, το 1991, η συνεργασία του με την Alfa Romeo πέρασε σε άλλο επίπεδο. Ήταν η χρονιά που δημιούργησε το Διεθνές Κέντρο Ασφαλούς οδήγησης με βάση την πίστα του Βαράνο, κοντά στην Πάρμα.

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 3

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 3

Στόχος της σχολής, η ασφαλής μετακίνηση με αυτοκίνητο. Με οχήματα αρχικά, τις 75 και 164, στη συνέχεια με τις 147 και 156 και σήμερα με τις Giulietta, Giulia και Stelvio, η σχολή εκπαιδεύει 3.500 οδηγούς κάθε χρόνο. Μάλιστα, την εμφάνισή τους στη σχολή έχουν κάνει και αυτοκίνητα, όπως οι SZ, 8C Competizione και εκδόσεις με το διακριτικό Quadrifoglio.

Αποτέλεσμα των παραπάνω, η συνεργασία του με τη φίρμα μέσω της Accademia di Guida Alfa Romeo. Εκεί, τα μαθήματα με τις Giulia και Stelvio, βοηθούν τους οδηγούς να μετακινούνται με ασφάλεια, με ταχύτητα, απολαμβάνοντας παράλληλα την οδήγησή τους.

Αντρέα ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 4

Ντε Αντάμιτς και Alfa Romeo 4

Αυτό πετυχαίνεται εκτός των άλλων, μέσω των εκπαιδευτών, αλλά και των συστημάτων που εφοδιάζουν τα οχήματα της Alfa Romeo, όπως είναι η ανάρτηση Alfa Link, η 4κίνηση Q4, το ηλεκτρομηχανικό σύστημα πέδησης IBS, αλλά και το Alfa CDC, που πρόκειται για ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Πηγή: Alfa Romeo


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...