Αποκαλυπτήρια για τη Lotus Evija

Αποκαλυπτήρια για τη Lotus Evija

Αποκαλυπτήρια για τη Lotus Evija

Αποκαλυπτήρια για τη Lotus Evija

Αποκαλυπτήρια για τη Lotus Evija, με την ισχύ του πρώτου αμιγώς βρετανικού ηλεκτρικού hypercar να ανέρχεται στους 2.000 ίππους.

 

Lotus e Evija

Lotus e Evija

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο ισχυρά παραγωγής που κατασκευάστηκαν ποτέ. Η ονομασία της σημαίνει «το πρώτο σε ύπαρξη» ή «αυτό που ζει», με το αυτοκίνητο να μπαίνει στην παραγωγή το 2020.

 

Στο αυτοκίνητο έχει εφαρμοστεί το φαινόμενο Venturi και εμφανίζει τη φιλοσοφία της φίρμας στα αυτοκίνητα αποδόσεων και επιδόσεων.

 

Το αμάξωμα της Evija είναι από ανθρακόνημα και στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα πλήρως ρυθμιζόμενα αγωνιστικού στιλ καθίσματα και το πολυλειτουργικό τιμόνι. Αμφότερα έχουν εμπνευστεί από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Lotus e Evija 2

Lotus e Evija 2

Η ηλεκτρική καρδιά του οχήματος έχει εξελιχτεί σε συνεργασία με τη Williams Advanced Engineering, την πετυχημένη βρετανική ομάδα της Formula 1 και της Formula E. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη πίσω από τα δύο καθίσματα και τροδοφοτεί τα τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ. Είναι αποδοτική και ελαφριά, με το όχημα συνολικά να ζυγίζει 1.680 κιλά.

 

Τα προφίλ οδήγησης είναι πέντε (Range, City, Tour, Sport και Track) και τα 100 χ.α.ω. έρχονται σε κάτω από 3δλ. Η τελική είναι πάνω από 320.

 

Το κόστος για την απόκτησή της ανέρχεται στο 1.880.000 ευρώ.

 

Πηγή: Lotus


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...