Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours (1)

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours (1)

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours (1)

 

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours για την εξατομίκευση του Clubman, λανσάρει η Mini, υπογραμμίζοντας έτσι τις βρετανικές ρίζες της φίρμας.

 

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours (2)

Mini Yours 1

 

Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, στιλάτα και κομψά και ανανεώνουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό.

 

Πέραν του εξωτερικού φινιρίσματος σε Mini Yours Enigmatic Black metallic και τις ζάντες αλουμινίου της έκδοσης Mini Yours British Spoke 2-tone, διατίθενται επίσης πολλές προτάσεις για το εσωτερικό του Clubman.

 

Η γκάμα περιλαμβάνει σπορ τιμόνι και επένδυση καθισμάτων Yours Leather Lounge Carbon Black. Τα τελευταία, αποκτούν μια πινελιά πολυτέλειας μέσω του μοτίβου Union Jack στα προσκέφαλα, που σχηματίζεται από διάτρητο υλικό.

 

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours (3)

Mini Yours interior

 

Αποκλειστικές πινελιές προσφέρει η πρόταση Mini Yours Interior Styles. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, Piano Black φωτιζόμενη, Frozen Blue φωτιζόμενη και Fibre Alloy φωτιζόμενη και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται, είναι τα φωτιζόμενα πλαίσια και ένθετα θυρών, κοκ-πιτ και κεντρικής κονσόλας.

 

Τα στοιχεία εξοπλισμού διατίθενται και μεμονωμένα, με το πακέτο να προσφέρει επίσης μοκέτες με μαύρο ρέλι και μοτίβο ραφής σε χρώμα αλουμινίου, καθώς και λογότυπο Mini Yours στα πλευρικά παράθυρα.

 

Πηγή: Mini

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...