Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020»

Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020»

Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020»

Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020»
Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020»

Διπλή διάκριση για Skoda στα «Best Cars 2020», με τους αναγνώστες του «auto motor und sport» να ξεχωρίζουν με τις ψήφους τους Octavia και Superb.

 

Skoda Superb

Skoda Superb

 

Λαμβάνοντας το 15,4% του συνόλου των ψήφων, η Octavia εξασφάλισε τον τίτλο του πιο δημοφιλούς εισαγόμενου αυτοκινήτου στη Γερμανία για όγδοη φορά. Από την πλευρά του, το Skoda Superb, αναδείχθηκε νικητής στη μεσαία κατηγορία με ποσοστό 17,9%.

 

 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SKODA AUTO, Bernhard Maier, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη διπλή νίκη. Αρχικά το βραβείο της OCTAVIA αποτελεί τεράστια τιμή. Είναι η εικόνα της μάρκας μας. Επιπλέον, το βραβείο για το SUPERB δείχνει ότι πληρούμε τις επιθυμίες των πελατών μας. Από τη σειρά τους αυτοί εκτιμούν πλήρως την αναβάθμιση του προϊόντος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες που ψήφισαν για τα δύο μοντέλα μας. Αυτά τα βραβεία είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλη την ομάδα της SKODA. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά».

 

Πάνω από 100.000 συμμετέχοντες

 

Αυτή ήταν η 44η φορά που το « auto motor und sport» ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Αυτό έγινε διαλέγοντας από έντεκα κατηγορίες και μέσα από έναν αριθμό 387 μοντέλων. Μάλιστα, υπολογίζεται πως περίπου 103.000 συμμετέχοντες έδωσαν τις ψήφους τους για την επιλογή του «καλύτερου αυτοκινήτου».

 

Skoda Best Cars 2020

Skoda Best Cars 2020

 

Αξίζει να αναφερθεί, πως λίγες μόλις ημέρες πριν την τελετή απονομής των βραβείων, οι πελάτες θα μπορούσαν να αρχίσουν να παραγγέλλουν τις νέες OCTAVIA στη Γερμανία. Μάλιστα η νέα έκδοση του μπεστ σέλερ της Skoda είναι πιο ευρύχωρη, πιο ασφαλής και πιο συνδεδεμένη από ποτέ.

 

 

Από την πλευρά του, το Superb, το οποίο ανανεώθηκε ριζικά, αποτελεί πλέον ένα από τα ασφαλέστερα και πιο άνετα οχήματα στην κατηγορία του. Επιπλέον, διατίθεται πλέον για πρώτη φορά και σε plug-in υβριδική έκδοση, την SUPERB iV.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...