Η έρευνα της Ford αποκαλύπτει

Ford Transit Custom plug-in hybrid

Η έρευνα της Ford αποκαλύπτει

Η έρευνα της Ford αποκαλύπτει
Η έρευνα της Ford αποκαλύπτει

Η έρευνα της Ford αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν οι διαδικτυακές παραγγελίες τους να παραδίδονται από ηλεκτροκίνητα οχήματα.

 

 

Ford Transit Custom plug-in hybrid

Ford Transit Custom plug-in hybrid

 

Η σχετική έρευνα έγινε σε καταναλωτές από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, με το 54% των πρώτων να εκφράζουν την προτίμηση για υπηρεσίες διανομών μέσω ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στη Βρετανία κυμάνθιηκε στο 58%.



Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι το 49% των Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα εμφανίστηκε πρόθυμο να περιμένει περισσότερο για «πράσινες» παραδόσεις. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους Γερμανούς ήταν 38%. Ο αριθμός των αγοραστών που δεν θα είχαν αντίρρηση να επιβαρυνθούν με επιπλέον χρέωση για παραδόσεις μέσω οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον ήταν μικρότερος. Ωστόσο, για τους Βρετανούς το ποσοστό αυτό ήταν 28% και για τους Γερμανούς αντίστοιχα 21%.



Με τη συμμετοχή 1.000 ατόμων



Η Ford πραγματοποίησε την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 άτομα από όλη τη Μ. Βρετανία και τη Γερμανία για να κατανοήσει καλύτερα τη στάση των καταναλωτών απέναντι στον εξηλεκτρισμό. 



Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πάνω από 32 εκατομμύρια οχήματα τύπου van στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Μάλιστα η Ford έχει ήδη ξεκινήσει να λανσάρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των δημοφιλέστερων επαγγελματικών van μοντέλων της στην Ευρώπη – στο πλαίσιο μιας δέσμευσης ύψους άνω των 11,5 δισ. δολαρίων για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...