Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang Mach-E

Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang Mach-E

Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang Mach-E

Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang Mach-E
Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang Mach-E

 

Η γυναικεία ομάδα που εξέλιξε τη Mustang MachE εργάστηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας της Ford στο Dearborn των ΗΠΑ.

 

 

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

 

 

Μάλιστα εργάστηκε με ζήλο πάνω στο προηγμένο σύστημα αυτοματοποιημένης οδήγησης Ford CoPilot360 το οποίο επιτρέπει, μεταξύ άλλων, στον οδηγό της ηλεκτρικής Mustang Mach-E να απομακρύνει τα χέρια του από το τιμόνι, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.

 

 

Ένα από τα μέλη αυτής της ομάδας, η Tracie Conn, συνεργάστηκε με τη NASA για πέντε χρόνια πριν ενταχθεί στους κόλπους της Ford, όπου και εργάστηκε στο τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την εξέλιξη των αλγόριθμων και των αισθητήρων του συστήματος Ford CoPilot360 της νέας Mustang MachE.

 

 

«Αυτή η ομάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό γυναικών από οποιαδήποτε άλλη στην οποία έχω εργαστεί. Βλέποντας άλλες γυναίκες σε ανώτερες θέσεις, μάς βοηθά να έχουμε το όραμα ότι θα βρεθούμε μια μέρα στις θέσεις αυτές. Ελπίζω ότι μπορούμε να χρησιμεύσουμε ως πρότυπα σε ακόμη περισσότερες νεαρές γυναίκες» δηλώνει η Tracie Conn.

 

 

Η προηγμένη σουίτα συστημάτων Ford CoPilot360

 

 

Ένα πακέτο προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης του οδηγού, το οποίο μεγιστοποιεί την ασφάλεια αλλά και την απόλαυση στην οδήγηση, είναι διαθέσιμο στη νέα Mustang MachE. Ανάμεσα στις τεχνολογίες που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται:

 

  • Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, που διατηρεί αυτόματα μία άνετη απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα και βοηθά στη διατήρηση του οχήματος στο κέντρο της λωρίδας. Το σύστημα μπορεί να ακινητοποιήσει πλήρως το όχημα σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας και να το επανεκκινήσει εκ νέου

  • Active Park Assist 2.0,1 που προσφέρει πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης σε παράλληλους και κάθετους χώρους, πιέζοντας απλά ένα μπουτόν

  • PreCollision Assist με Auto Emergency Braking, που μπορεί να ανιχνεύει πεζούς και δικυκλιστές στην πορεία του οχήματος, οι οποίοι ενδεχομένως σκοπεύουν να διασχίσουν το δρόμο, και ενεργοποιεί τα φρένα εάν ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση και ο οδηγός δεν αντιδράσεις στις προειδοποιήσεις

  • LaneKeeping System με Blind Spot Assist, που παρακολουθεί το τυφλό σημείο του οδηγού για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω και μπορεί να εφαρμόσει ελαφρά δύναμη στο τιμόνι για να προειδοποιήσει τον οδηγό και να τον αποθαρρύνει να αλλάξει λωρίδα εάν ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...