Η εξατομίκευση της Lotus Evija

Η εξατομίκευση της Lotus Evija

Η εξατομίκευση της Lotus Evija

Η εξατομίκευση της Lotus Evija
Η εξατομίκευση της Lotus Evija

Καθώς το ηλεκτρικό hypercar πλησιάζει όλο και περισσότερο στη σειρά παραγωγής, η εταιρεία αποκαλύπτει πως γίνεται η εξατομίκευση της Lotus Evija.

 

Lotus Evija configurator

Lotus Evija configurator

 

Συγκεκριμένα, οι πελάτες του εν λόγω μοντέλου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν υπερσύγχρονο διαμορφωτή οθόνης αφής. Μέσω αυτού μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το όχημά τους, σε μια απολύτως βελτιωμένη διαδικασία παραγγελίας. Σχεδιασμένος ειδικά για τη Lotus, ο εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής γραφικών δημιουργεί εκπληκτικές «φωτο-ρεαλιστικές» εικόνες και κινούμενα σχέδια υψηλής ευκρίνειας.



Μάλιστα αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας προηγμένο λογισμικό τυχερών παιχνιδιών. Ο μελλοντικός αγοραστής θα μπορεί συνεπώς να εξατομικεύσει το δικό του αυτοκίνητο από την αρχή και να το οπτικοποιήσει από κάθε γωνία, μέσα και έξω. Επιπλέον, για τους τυχερούς ιδιοκτήτες του μοντέλου θα υπάρξει και ένα αποκλειστικό πρόγραμμα δώρων. Το συγκεκριμένο, συν τοις άλλοις, θα περιλαμβάνει και ένα μοναδικό βιβλίο κατασκευής.

 

Lotus Evija

Lotus Evija

 



Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η Lotus έφερε στο φως και μερικές φωτογραφίες της Evija σε κόκκινο Atomic Red χρώμα, το οποίο συνδυάζεται και με Carbon Black λεπτομέρειες, ενώ στο promo video το αυτοκίνητο των 2.000 ίππων είναι βαμμένο σε Solaris Yellow και Carbon Black.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...