Η μελλοντική στρατηγική της MINI

Η μελλοντική στρατηγική της MINI

Η μελλοντική στρατηγική της MINI

Η μελλοντική στρατηγική της MINI
Η μελλοντική στρατηγική της MINI

 

Η μελλοντική στρατηγική της MINI έχει στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα, τη διαφορετικότητα, την καινοτομία, την κερδοφορία και την αισιοδοξία.

 

MINI Future Strategy

MINI Future Strategy

 

Η σταθερή προσήλωση στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση, η προσέλκυση νέων υποψηφίων πελατών και η κατάκτηση νέων αγορών, η αυξημένη παρουσία της μάρκας σε δραστηριότητες της κοινότητας και η κοινωνική εμπλοκή σε θέματα που αφορούν το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ανεκτικότητα αποτελούν τον πυρήνα της μελλοντικής στρατηγικής της MINI.

 

 

Ήδη από το 2023, η MINI θα παρουσιάσει τα πρώτο μοντέλο σε μία νέα γενιά αυτοκινήτων με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το μελλοντικό, βασικό portfolio των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων θα περιλαμβάνει το 3θυρο MINI και ένα crossover μοντέλο στη μικρή και την compact κατηγορία. Η MINI αναπτύσσει επίσης φιλοσοφίες για μοντέλα John Cooper Works με εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης.

 

 

Παράλληλα, τα μικρά μοντέλα MINI και ένα crossover της πολυτελούς compact κατηγορίας διατίθενται και με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

 

 

Σημαντικός παράγοντας στη στρατηγική κερδοφόρας ανάπτυξης είναι η αυξημένη δέσμευση της MINI στην πολυτελή compact κατηγορία. Παράλληλα με το διάδοχο του σημερινού MINI Countryman, αναπτύσσεται μία νέα φιλοσοφία αυτοκινήτου. Αυτή θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες πολλών πελατών για πρόσθετο χώρο και άνεση και αυξημένη μεταβλητότητα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...