Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim

Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim

Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim

Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim

Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim

Η νέα Bentley Flying Spur με σύστημα ήχου της Naim, με τη δεύτερη να αποτελεί τον προμηθευτή ηχοσυστημάτων για τα αυτοκίνητα του κατασκευαστή.

 

Naim x Bentley

Naim x Bentley

Μάλιστα τώρα, ένα καινοτόμο σύστημα έρχεται να εξοπλίσει τη Flying Spur. Μάλιστα συνεργασία αφορά και σύστημα ήχου για το σπίτι.

 

Σύστημα για το αυτοκίνητο

 

Οι επιλογές μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της οθόνης αφής 12,3 ιντσών του οχήματος και μέσω των γραφικών, ο οδηγός έχει την ευκαιρία να βλέπει διάφορες λειτουργίες του συστήματος.

 

Οι δύο εταιρείες εργάζονται λοιπόν για να προσφέρουν άνεση στους επιβάτες. Ακόμα και στη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος, με διάφορους θορύβους να εμφανίζονται, το σύστημα της Naim μπορεί να προσφέρει όμορφο ήχο, κάτι το οποίο έγινε εφικτό, χάρη στη συνεργασία των δύο πλευρών και τους διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης. Το Digital Signal Processing (DSP) είναι αυτό που παρέχει τον όμορφο ήχο και ενώ στις αρχές της συνεργασίας το 2008, υπήρχαν 15 ηχεία ισχύος 1.100 watt, τώρα εμπλουτίζεται με 21, ισχύος 2.200. Μάλιστα, το ίδιο σύστημα προσφέρει τον ίδιο υπέροχο ήχο, ακόμα και όταν η οροφή της Continental GT Convertible είναι ανοικτή και φυσικά στην Bentayga Hybrid, που είναι ακόμα πιο αθόρυβη.

 

Σύστημα για το σπίτι

 

Πέραν του ηχοσυστήματος για το αυτοκίνητο, η Naim προσφέρει και λύσεις για το σπίτι. Το σύστημα είναι ασύρματο και ονομάζεται Mu-so. Έχει ισχύ 450 watt με έξι «οδηγούς» και 32-bit επεξεργαστή. Έχει στοιχεία από αλουμίνιο, εμπνευσμένα από την καμπίνα των οχημάτων της Bentley. Μάλιστα, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, η ίδια μουσική μπορεί να ακούγεται σε πέντε δωμάτια.

 

Ρυθμίσεις

 

Σχετικά με το ηχοσύστημα του οχήματος, υπάρχουν οκτώ διαφορετικές επιλογές για το πώς θα ακουστεί ο ήχος. Από δυνατή rock μουσική έως χαλαρωτική. Ανεξάρτητα από την ταχύτητα του οχήματος, ο ήχος μεταφέρεται όμορφα στην καμπίνα, παίρνοντας δεδομένα ακόμα και από τη θέση των επιβατών. Είναι συμβατό με τα Spotify, Apple Music, TIDAL και Deezer.

 

Πηγή: Bentley


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...